PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #1 Merhaba. Arada bir koltuğu çekerken koltuğun ayağı kasaya çarpıyor. Bu bilgisayar parçalarına zarar verir mi? Son düzenleme: 6 Şubat 2021
Merhaba. Arada bir koltuğu çekerken koltuğun ayağı kasaya çarpıyor. Bu bilgisayar parçalarına zarar verir mi?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 6 Şubat 2021 #2 Arada bir kapı kol sana çarpsa zarar verir mi? Bence verir.
Swetlo Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Çok zor. Düzgün monte edildiyse herhangi bir şey olacağını sanmam.
K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 473 6 Şubat 2021 #5 O anki çekiş hızınıza bağlı ama yine de kasaya sağlama almak lazım.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 6 Şubat 2021 #6 PenaX57 dedi: Merhaba. Arada bir koltuğu çekerken koltuğun ayağı kasaya çarpıyor. Bu, bilgisayar parçalarına zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Kasaya zarar verir de parçalara sanmıyorum. Ekran kartı iyi sabitlenmemişse belki ona bir şey olur ama belki yani.
PenaX57 dedi: Merhaba. Arada bir koltuğu çekerken koltuğun ayağı kasaya çarpıyor. Bu, bilgisayar parçalarına zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Kasaya zarar verir de parçalara sanmıyorum. Ekran kartı iyi sabitlenmemişse belki ona bir şey olur ama belki yani.
Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 6 Şubat 2021 #7 Çok sert çarpmadığı sürece zarar vereceğini zannetmiyorum. Şahsen bir zamanlar PSU'mdan çok ses geliyor diye kasayı tokatladığım oluyordu susması için, hiçbir şey gelmedi başına şükür.
Çok sert çarpmadığı sürece zarar vereceğini zannetmiyorum. Şahsen bir zamanlar PSU'mdan çok ses geliyor diye kasayı tokatladığım oluyordu susması için, hiçbir şey gelmedi başına şükür.
3xTR3m Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 Bilgisayarlar hassas cihazlardır dikkatli olmazsanız çok pahalıya mal olabilir.
VesemirDayi Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 118 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 6 Şubat 2021 #9 Sert çarparsan eğer harddisk varsa sıkıntı çıkarabilir. Ekran kartı düzgün montajlanmadı ise soketi kırabilir.
Sert çarparsan eğer harddisk varsa sıkıntı çıkarabilir. Ekran kartı düzgün montajlanmadı ise soketi kırabilir.
PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #10 Nailed It dedi: Çok sert çarpmadığı sürece zarar vereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orta şiddette çarpıyor genelde.
Nailed It dedi: Çok sert çarpmadığı sürece zarar vereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orta şiddette çarpıyor genelde.