Kasaya Döşenen RGB LED'i Anakarta Bağlamak Mantıklı Mı ?

teknotpc

Hectopat
Daha fazla  
Kasaya döşenen RGB LED'i anakarttaki 4 pinli yere bağlamak mantıklı mı ? Bu yere bağlarsam MSI'nın uygulamasından kontrol edebilir miyim ? Eğer bu yere bağlamak mantıksız ise kasaya nasıl döşeyeceğim konusunda bana yardım eder misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msı'ın mystic light özelliğini kullanmak istiyorsanız anakartta belirttiği yere takmalısınız ki kontrol edebilesiniz.

Msı'ın mystic light özelliğini kullanmak istiyorsanız anakartta belirttiği yere takmalısınız ki kontrol edebilesiniz.
Kontrol etmek için bağlanmalı.
Arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. Ben RGB LED şeritimi uzatma kablosu ile anakarttaki 4 PIN li yere bağladım. MSI'nın MYSTIC LIGHT uygulamasından da kontrol edebiliyorum ancak Ryzen 1700'ün stok soğutucusunun RGB'si ile uyumlu çalışmıyor. Bunu Nasıl Uyumlu hale getiririm ? MSI Gaming App'tan yapabilir miyim ?

Maalesef. İkisi farklı ürünler olduğu için yapamazsın. Mystic Light ile MSI ürünlerini kontrol edebilirsin.

Maalesef. İkisi farklı ürünler olduğu için yapamazsın. Mystic Light ile MSI ürünlerini kontrol edebilirsin.
Gaming App ? 1 adam yapmış. Bu AMD'nin stok fanını başka kontrol etmenin yolu yok mu ?

Dosya Ekleri

• ffffffffffffff.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 347
  • dsfdfsf.png
    127,7 KB · Görüntüleme: 438
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…