E EfeTamer Hectopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #1 Burası ekran kartını sabitlemek için ama ne yapacağımı anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 9 Mayıs 2020 #2 Ekran kartını düz yap fotoğrafta eğik gözüküyor. Deliğe bir vida at. Braket sökülüyor mu diye bir bak onun altında da kalabilir vida giriş yeri.
Ekran kartını düz yap fotoğrafta eğik gözüküyor. Deliğe bir vida at. Braket sökülüyor mu diye bir bak onun altında da kalabilir vida giriş yeri.
OneStep Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 421 Çözümler 1 9 Mayıs 2020 #3 Yurdum insanı tarafından detaylı anlatım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yurdum insanı tarafından detaylı anlatım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et