Kasa'ya ekstra HDD aparatı takılabilir mi?

Yorgunbirgenç

Centipat
Daha fazla  
2 el olarak bir dosttan kasa sipariş ettim yarın kargoya verecek Kasada Hdd takma yeri yok ben dikey olarak kullanıyordum diyor Ben zararlı diye düşünüyorum ne yapmalıyım ne önerirsiniz? Ne yapayım
Kasa modeli:Game tech arex Rainbow diye geçiyor
IMG-20250616-WA0020.jpg
IMG-20250616-WA0012.jpg

Sallanmazsa HDD'nin öyle bırakılması bir sorun olmuyor diye biliyorum.
Sallanır yaw ben kardeşlerime alacam ister istemez sallanır Ya hani bende satın aldım bana bende bilmiyorum diyor abim kullanıyordu oda burda değil şuan ben ufak bir araştırma yaptım bulamadım takacağım yer siz ne öneriyorsunuz sabitleseydim çok iyi olacaktı

Arka kısmının ta fotoğrafını atarsanız bakalım ama dediğim gibi sallanmadığı sürece bir sorun olmaz sabitlemeden bırakırsanız.

Arka kısmının ta fotoğrafını atarsanız bakalım ama dediğim gibi sallanmadığı sürece bir sorun olmaz sabitlemeden bırakırsanız.
Arka kısmının fotoğrafı elimde yok dikkatimi çekmedi benimde aldığım dostta paketlemiş yarın kargoya verecek sıkıntı şurda başlıyorki kardeşlerim olsun küçük kuzenlerin olsun masayı sarsıyorlar ister istemez bu yüzden sabitlemek için bir fikir istiyorum

Arka tarafı Şöyle olması lazım forumda bir arkadaş zamanında fikir aramış ama kimse cevap vermemiş bende tekrar konuyu hortlatacam belki işine yarayan biri çıkar
16221455627929171404742672539848.jpg

Hocam varmı bir fikriniz veyada fikri olan birini etiketleme imkanınız varmı hani biri yardımcı olsa iyi olur

Peki hocam sizi rahatsız ediyorum tekrar nereye hdd yi bırakabilirim hani sabitlemeden bırakırsam bile fotoğrafa işaret atma imkanınız varmı arka tarafa ön tarafa fln bir fikrinizi rica edebilirmiyim

Son düzenleme:
Ön tarafta aşağıya doğru bırakırdım ben olsam. Ama dediğiniz gibi çok sallanıyorsa sabitleme fikri bekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı