Kasaya ekstra PSU takılabilir mi

Taha0999

Hectopat
Daha fazla  
Everest Glory G01 kasam var. İçersinde 860K ve GTX 1050 Ekran kartı sistemimi yükselticem. GTX 1060 Ryzen5 1600X AM4 tomahawk anakart falan alıcam. Birinci sorum şu. Kasanın içersinde kendisi ile birlikte gelen 420w bir güç kaynağı var. Ben bu güç kaynağının yerine kendim corsair vs serisi 550W güç kaynağı takabilir miyim? İkincisi anakartın monte edilen vidaları anakart ile beraber mi geliyor yoksa kasadan mı çıkıyordu onu unuttum. Hatırlatırsanız sevinirim. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasaların ölçüleri standarttır. ATX formunda bir güç kaynağı takabilirsin. Anakartın yanında vida geliyor muydu hiç hatırlamıyorum. Elindeki mevcut kasadaki vidaları kullanırsın. 1600X ile fan gelmiyor galiba. Anakart olarak ASUS veya Asrock almanı tavsiye ederim. Belleği mutlaka çift kanal (2x4, 2x8 gibi) almanı tavsiye ederim. PSU' olarak Corsair yerine FSP almanı tavsiye ederim. VS 550'den daha ucuz ve üstelik 85+ verimliliğe sahip;

FSP FSP700-60AHBC 700W Aktif PFC Güç Kaynağı

İstersen sen bütçeni söyle, ona göre bir konfigürasyon yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…