O OceanWave Ziyaretçi 6 Mayıs 2014 #1 @Recep Baltaş Kasanın her yerine fan takarsak sisteme zararı mı olur ? Boşa koymamışlardır herhalde fan takma yerlerini. Neden öyle dediniz anlamadım.
@Recep Baltaş Kasanın her yerine fan takarsak sisteme zararı mı olur ? Boşa koymamışlardır herhalde fan takma yerlerini. Neden öyle dediniz anlamadım.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #2 Çok ses olur, gürültüden durulmaz.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 6 Mayıs 2014 #4 Ben o konuyu okudum, Recep bey işlemcinin ısısı açısından yazmış oluyor fikrimce.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Mayıs 2014 #5 Ne kadar çok filtresiz fan, o kadar çok tozlanma ve gürültü. Bence sistemin soğutması yeterli ise kasayı fan çöplüğüne çevirmenin bir alemi yok.
Ne kadar çok filtresiz fan, o kadar çok tozlanma ve gürültü. Bence sistemin soğutması yeterli ise kasayı fan çöplüğüne çevirmenin bir alemi yok.
O OceanWave Ziyaretçi 7 Mayıs 2014 #6 @Recep Baltaş Peki üste 2 adet fan takılıyor. Bunlardan biri içeri üflese nasıl olur ? Hem işlemciyi hem anakartı hemde ekran kartını soğutur mu ?
@Recep Baltaş Peki üste 2 adet fan takılıyor. Bunlardan biri içeri üflese nasıl olur ? Hem işlemciyi hem anakartı hemde ekran kartını soğutur mu ?
BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 7 Mayıs 2014 #7 Öyle birşey yaparsan, kasa içinde hava akımı diye birşey olmaz. Sıcak hava ile taze hava içeride karışır. Sıcak hava düzenli şekilde dışarı atılamaz. Öyle birşey yapmak, mantık dışı, düşündüğümde pratikte de hava akımını mahvedecektir.
Öyle birşey yaparsan, kasa içinde hava akımı diye birşey olmaz. Sıcak hava ile taze hava içeride karışır. Sıcak hava düzenli şekilde dışarı atılamaz. Öyle birşey yapmak, mantık dışı, düşündüğümde pratikte de hava akımını mahvedecektir.