Kasaya fan önerisi

vincentzp

Centipat
Daha fazla  
Raijintek ponos Ultra MS4 kasaya sahibim ve ekstra fan takmak istiyorum.

Kirmizi ile daire icine aldigim fanlar gibi takarsam bir problem cikar mi? Hava sogutucu var.

Fan önerir misiniz? Olabildigince dusuk fiyatli ve sessiz.

Sıstem: Raijintek ponos Ultra MS4 FSP vita bd 750W.
Intel Arc B580.
AMD 7600X Thermalright Phantom Spirit 120SE.
ASUS TUF B850 m Plus Wi-Fi
2x16 Patriot Viper CL30 6000MHz.
Kingston Renegade 1TB.

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-15_150243313.png
    131,7 KB · Görüntüleme: 28
  • resim_2025-07-15_150253423.png
    840,1 KB · Görüntüleme: 21
  • resim_2025-07-15_150301841.png
    891,5 KB · Görüntüleme: 25
'Kirmizi ile daire icine aldigim fanlar gibi takarsam' derken, o yerlere mi? o sekilde mi ? butce de yaz, ona gore soyleyelim.

Benzer niteliklerde bir kasaya sahibim. Aynı şekilde fanları taktım soğutmaya katkısı pek olmadı. Sadece ses arttı. Fan sayısından dolayı.

Son düzenleme:
İşlemcinize 14cm fir fan takın geçin. Bence fana ihtiyaç yok.

'Kirmizi ile daire icine aldigim fanlar gibi takarsam' derken, o yerlere mi? o sekilde mi ? butce de yaz, ona gore soyleyelim.
evet daire icine aldigim yerlere fan takmak istiyorum. bir etkisi olur mu? butce tam emin degilim ama 1200den az olursa iyi olur.

İşlemcinize 14cm fir fan takın geçin. Bence fana ihtiyaç yok.
islemciye derken anlamadim hocam

Son düzenleme:
Evet daire icine aldigim yerlere fan takmak istiyorum. Bir etkisi olur mu? Bütçe tam emin degilim ama 1200'den az olursa iyi olur.

İslemciye derken anlamadim hocam

Thermalright'in fanlara baksana, tanesi 400 filandi.

hocam armoury crate de smart diye bir ozellik var. oyunlara girince islemci sicakligina gore isiklarin rengi degisiyor yesil sari kirmizi diye. ben normalde isiklar kapali oynuyorum ama o smart denen sey isime yariyor. isikli olmasi lazim yani

Thermalright'in fanlara baksana, tanesi 400 filandi.

24desibel 1800rpm bu fanlari buldum iyi midir?

biraz baktim dogru mu bilmem ama benim kendi fanlarim da bu ozelliklere sahipmis

Marka cok kullanan var, her urununu kullaniyor insanlar, ben henuz alip denemedim. Ben de kendime fan bakarken gozume carpti. Ondan soyledim. İsikli misikli seversin, bir de kotu degildir muhtemelen, sogutma urunu yapmis marka sadece.

Marka cok kullanan var, her urununu kullaniyor insanlar, ben henuz alip denemedim. Ben de kendime fan bakarken gozume carpti. Ondan soyledim. İsikli misikli seversin, bir de kotu degildir muhtemelen, sogutma urunu yapmis marka sadece.
Thermalright icin mi diyorsunuz snt icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…