Kasaya fazladan fan takma

Wolf01

Decapat
Yer
On the island of Lian Yu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Şimdi bugün size soracağım soruyu gerçekten merak ediyorum. Benim kasa modelim: Dark Diamond PRO 4x12cm FRGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPRO) | Teknobiyotik. Pahalı bir kasa değil aksine ucuz bir kasa ve küçük bir kasa. Benim bu kasaya takmak istediğim fan modeli budur: Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) | Teknobiyotik. Kendi kasa fanı zaten. Ekstra fan takma sebebim ise kasa çok fazla ısınmıyor aslında ancak aşırı yükte ekran kartımın sıcaklığı 77-78 derecelere geliyor. Bu derece aman aman fazla olmasa bile ben kendi kullandığım işlemci soğutucum sayesinde işlemcinin sıcaklığını 12-13 derece düşürdüm. Kasaya ekstra fan taksam ekran kartı biraz daha olsun rahatlar mı ya da ne yapabilirim? Bir de son olarak dediğim gibi kasa küçük ve benim işlemci soğutucum kare şeklinde olduğu için biraz daha fazla yer kaplıyor. Eğer ben kasanın alt tarafına fan koyarsam oradan hava üflediğinde yukarıya direk ekran kartının fanlarına doğru havayı üfleyeceği için fanların rot Balance'ını(umarım doğru yazmışımdır ingilizcesini.) falan bozmaz değil mi? Not: Ekran kartı modelim, Galax GTX 1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasaya harici fan takmak ekran kartına etki etmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…