kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.043 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #1 Soru başlıktaki gibi, kasayı temizleyeceğim, hava kompresörüne 130 lira vermek istemedim. Makineyi soğuk ayara alıp tutsam sıkıntı olur mu? Fanların dönmemesine dikkat edeceğim. Ya da başka türlü nasıl temizleyebilirim?
Soru başlıktaki gibi, kasayı temizleyeceğim, hava kompresörüne 130 lira vermek istemedim. Makineyi soğuk ayara alıp tutsam sıkıntı olur mu? Fanların dönmemesine dikkat edeceğim. Ya da başka türlü nasıl temizleyebilirim?
P PHRoZeN Megapat Katılım 24 Eylül 2013 Mesajlar 58 25 Ekim 2020 #11 Saç kurutma makinesi yeterince üflemiyor maalesef. Geri kalan tozları da fırça gibi bir şeyin yardımıyla temizleyebilirsin. Fanların dönmesinde de problem yok, ben kompresörü direk fanların üstüne tutuyorum yıllardır. Artı 0 Eksi
Saç kurutma makinesi yeterince üflemiyor maalesef. Geri kalan tozları da fırça gibi bir şeyin yardımıyla temizleyebilirsin. Fanların dönmesinde de problem yok, ben kompresörü direk fanların üstüne tutuyorum yıllardır.