Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 319 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan.
Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Aşırı tozlu değilse fırçayla alman daha iyi olur hocam, fön makinesi tozları daha da parçaların içine sokabiliyor.
Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Aşırı tozlu değilse fırçayla alman daha iyi olur hocam, fön makinesi tozları daha da parçaların içine sokabiliyor.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 18 Mayıs 2025 #3 Tavsiye etmiyorum. Ama denemek istiyorsan dene
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 18 Mayıs 2025 #4 Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartman lazım ve diğer fanları döndürmemen lazım zarar verebilirsin. Sıcak ta üfleme. :d
Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartman lazım ve diğer fanları döndürmemen lazım zarar verebilirsin. Sıcak ta üfleme. :d
qrifly Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 9600x 4060ti pro b650m-b fury 16 rgb 5600mhz ram masterfox 360mm sıvı soğutma 750w archon power gametech 7 fanlı akvayum kasa Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #5 Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Fanlara çok hava tutarsan hava yolu ile elektrik üretir ve arızalanır ama temizlenir fanlara çok hava tutmayacaksınız.
Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Fanlara çok hava tutarsan hava yolu ile elektrik üretir ve arızalanır ama temizlenir fanlara çok hava tutmayacaksınız.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 3 Çözümler 21 18 Mayıs 2025 #6 Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Biz bezle al derim ben öyle yapıyorum tozları kaldırmamaya çalış.
Kral_ama dedi: Fön makinesiyle kasaya temizlik yapılır mı? Herhangi bir bozulma veya başka bir sorun çıkartır mı? Tozları çıkartmak istiyorum kasadan. Genişletmek için tıkla... Biz bezle al derim ben öyle yapıyorum tozları kaldırmamaya çalış.
KupadeArjantin Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 632 Makaleler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃ Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #7 Fanlar dönerse statik elektrik yaratabilir gerek yok bence fön makinesine.
roq Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #8 Hocam süpürge ile alırsan daha iyi olur ben öyle yapıyorum.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 18 Mayıs 2025 #9 Ben birkaç kere yaptım sıkıntı olmadı.
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 607 Çözümler 1 19 Mayıs 2025 #10 Problem olmaz soğuk çalıştır.