Kasaya güç geliyor ama görüntü yok

ardss

Femtopat
RAM
Crucial Ballistix 3200mhz
SSD veya HDD modeli
Netac 480 gb
Merhaba, anakartım BIOSTAR BHC365 ekran kartı INNO3D GTX 1650 Super. Uzun süredir bilgisayar açılırken BIOS ekranı geliyor PC art arda 2 kere kendini yeniden başlatıyordu. Ardından reboot and select proper boot device hatası alıyordum. Bir süre sonra hiçbir işlem yapmamama rağmen düzeldi ama BIOS ekranına gelip yeniden başlatma sorunu devam etti. American Megatrends diye bir hata almaya başladım. Bilgisayarı boot ayarlarından seçili SSD'yi değiştirerek açıyordum ancak kapattığım saat neyse sonraki gün açtığımda o saatte takılı kaldığını gördüm. Araştırdığımda bu sorunun BIOS piliyle alakalı olabileceğini gördüm ve bendeki pille aynı kodda yeni bir pille değiştirdim. Değişimin ardından kasaya, ekipmanlara elektrik geliyor ancak monitöre görüntü gelmiyor kabloları kontrol edip yenileriyle denedim yine olmadı. Ekran kartı ve kasa fanları sorunsuz çalışıyor. Monitörde de bir problem yok gibi görünüyor sizce sorun ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…