Kasaya güç gelmiyor

LithiumZ

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, herkese iyi sosyaller bugün sabah kardesim bilgisayari acti ve Assetto Corsa oynuyordu sonra annem her evde oldugu gibi kahvaltıya cagirdi ve kardesim bilgisayari acik birakip oyle gelmis dedigine gore ben gormedim kahvaltidan kalktiktan sonra kardesimle bilgisayarın basina geldigimizde kapanmis vaziyetteydi. Bilgisayari uzun sure temizlemedigimden oldugunu düşündüm ve güzelce temizledim ancak hala acilmiyor. PSU'nun yanmis olabileceğinden şüphelendim PSU 450W dandik bir şey islemcim AMD Ryzen 5 3600 ekran kartim ise axle RTX 2060 Super 8G acaba neden kaynaklanmis olabilir ve bunun çözümü nedir? Bilgisayara hiçbir sekilde guc gelmiyor. Gordugum kadariyla yine de bilen biri yonlendirirse onun dedigi sekilde deneyip guc gelip gelmedigini deneyebilirim simdiden herkese teşekkür ederim.

Bilgisayara hiçbir şekilde güç gelmiyorsa anakart veya PSU problemidir hocam.
Ama ben PSU'nun da dandik oldugunu da söylediginiz için PSU'dan kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

Hocam hangisi oldugunu nereden anlayabilirim bir bilginiz var mi?

Hocam peki alacağım PSU kaynagi kasamin Micro ATX veya ATX olmasina gore degisir mi yoksa herhangi bir PSU kaynagi alabilir miyim?

Öncelikle Merhabalar benim biraz bu tür işlerle alakam var bu yüsden yardım edebileceğimi düşündüm çok uzatmaya gerek yok hızlıca sadede geleyim şimdi sizin işlemcinizdeki termal macunda sorun olabilir veya elektirk birden gitti için bilgisayarınız bozulmuş olabilir tahminimce bilgisayırınızın güç kaynağında bir sorun var gibi çünkü gücü o sağlıyor arkadaki siyah şaltere bakın 0 Ve 1 olacak onu 1 e getirin şimdiden iyi günler dilerim

1'de zaten ama guc tusuna basmama ragmen hiçbir sekilde acilmiyor termal macun yenileyip bir seyler olursa bildireceğim. Ayrıyeten elektriklerde gitmedi cunku odadaki isiklarda hiçbir sorun yoktu.

Hocam hangisi oldugunu nereden anlayabilirim bir bilginiz var mi?

Hocam peki alacağım PSU kaynagi kasamin Micro ATX veya ATX olmasina gore degisir mi yoksa herhangi bir PSU kaynagi alabilir miyim?
Başka bir sistemde anakartı veya PSU'yu deneyebilirsiniz hocam.
Değişir hocam ona göre bir tane PSU almalısın.
Öncelikle Merhabalar benim biraz bu tür işlerle alakam var bu yüsden yardım edebileceğimi düşündüm çok uzatmaya gerek yok hızlıca sadede geleyim şimdi sizin işlemcinizdeki termal macunda sorun olabilir veya elektirk birden gitti için bilgisayarınız bozulmuş olabilir tahminimce bilgisayırınızın güç kaynağında bir sorun var gibi çünkü gücü o sağlıyor arkadaki siyah şaltere bakın 0 Ve 1 olacak onu 1 e getirin şimdiden iyi günler dilerim
Arkadaş tamamen güç gelmiyor diyor işlemci de sorun olsaydı kasadaki fanlar çalışırdı en azından hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı