Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 500 GB hard disk alacağım ama kasama uyar mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Kasa ve hard diski altaki linke koydum. Hard disk: https://www.hepsiburada.com/wd-blue...000azlx-p-BDARMA7782881?magaza=TeknolojiParkı Kendi kasam: Cooler Master MB520 Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022
500 GB hard disk alacağım ama kasama uyar mı? Bir sıkıntı çıkar mı? Kasa ve hard diski altaki linke koydum. Hard disk: https://www.hepsiburada.com/wd-blue...000azlx-p-BDARMA7782881?magaza=TeknolojiParkı Kendi kasam: Cooler Master MB520 Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Çözüm Eyüp Köse 21 Ekim 2022 Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3,5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz.
Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3,5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.674 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Kasa bilgilerinde 3.5" yuvası var gözüküyor. Kabloyla bağlayacaksınız herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Kasa bilgilerinde 3.5" yuvası var gözüküyor. Kabloyla bağlayacaksınız herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Daha çok anakartınıza uyumlu mu diye kontrol etmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #4 dinkulturuogretmeni dedi: Kasa bilgilerinde 3.5" yuvası var gözüküyor. Kabloyla bağlayacaksınız herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlıyacağım. VenomBey dedi: Daha çok anakartınıza uyumlu mu diye kontrol etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartımda zaten SSD var Anakartım: MSI H510M-A PRO Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Artı 0 Eksi
dinkulturuogretmeni dedi: Kasa bilgilerinde 3.5" yuvası var gözüküyor. Kabloyla bağlayacaksınız herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlıyacağım. VenomBey dedi: Daha çok anakartınıza uyumlu mu diye kontrol etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartımda zaten SSD var Anakartım: MSI H510M-A PRO Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #5 Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3,5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3,5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz.
KS KS Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #6 Eyüp Köse dedi: Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3, 5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasayı hazır almıştım kutunun içinde buldum 2 tane SATA kablosu sabah geldi kargo sorunsuz şekilde montajını yaptım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eyüp Köse dedi: Kasanızın arka panelinden ulaşabileceğiniz 2 tane 3, 5" HDD kafesi var. Elinizde SATA ve güç kablosu varsa kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasayı hazır almıştım kutunun içinde buldum 2 tane SATA kablosu sabah geldi kargo sorunsuz şekilde montajını yaptım teşekkürler.