Kasaya ikinci bir HDD takma

Bilgisayarımda halihazırda bir HDD var fakat yetmiyor ek olarak bir HDD nasıl takılır ve eski verilerimi kaybeder miyim?

Kasanın kapagını açtıgında ya ön ya da arka kapak, orada yerleri olması lazım şu anki HDD'nin durduğu yerde, oraya yerleştirip bağlantılarını yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş güzel anlatmış ama benim de tavsiyem HDD yerine SSD alman olur 240'lık bir A400 veya Fury 3D.
Zaten eski bilgisayar o yüzden SSD'ye boşuna para veresim yok benim merak ettiğim HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarı açtıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor mu?

Gerekiyor sistemin yeni HDD'yi tanıması için bazı işlemler var attığım videoda arkadaş anlatmış.

Kasanın kapagını açtıgında ya ön ya da arka kapak, orada yerleri olması lazım şu anki HDD'nin durduğu yerde, oraya yerleştirip bağlantılarını yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş güzel anlatmış ama benim de tavsiyem HDD yerine SSD alman olur 240'lık bir A400 veya Fury 3D.

Gerekiyor sistemin yeni HDD'yi tanıması için bazı işlemler var attığım videoda arkadaş anlatmış.

tamamdır teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı