Bora Yakın
Centipat
Bilgisayarımda halihazırda bir HDD var fakat yetmiyor ek olarak bir HDD nasıl takılır ve eski verilerimi kaybeder miyim?
Takarsın bir sıkıntı olmaz fakat nasıl takıcağın hakkında bir bilgim yok.Bilgisayarımda halihazırda bir HDD var fakat yetmiyor ek olarak bir HDD nasıl takılır ve eski verilerimi kaybeder miyim?
Bilgisayarımda halihazırda bir HDD var fakat yetmiyor ek olarak bir HDD nasıl takılır ve eski verilerimi kaybeder miyim?
zaten eski bilgisayar o yüzden ssd ye boşuna para veresim yok benim merak ettiğim hdd yi taktıktan sonra bilgisayarı açtıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor muEk HDD takmayın SSD takın. Hem daha hızlı, hem daha güvenli. Bilgisayar performansına katkısı da var ayrıca.
zaten eski bilgisayar o yüzden ssd ye boşuna para veresim yok benim merak ettiğim hdd yi taktıktan sonra bilgisayarı açtıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor mu
Zaten eski bilgisayar o yüzden SSD'ye boşuna para veresim yok benim merak ettiğim HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarı açtıktan sonra bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Kasanın kapagını açtıgında ya ön ya da arka kapak, orada yerleri olması lazım şu anki HDD'nin durduğu yerde, oraya yerleştirip bağlantılarını yapacaksın.
Bu arkadaş güzel anlatmış ama benim de tavsiyem HDD yerine SSD alman olur 240'lık bir A400 veya Fury 3D.
Gerekiyor sistemin yeni HDD'yi tanıması için bazı işlemler var attığım videoda arkadaş anlatmış.
Tamamdır teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.