M MelihGok Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar pencereli kasama led mavi led takmak veya mavi ışık verecek herhangi bir şey takacağım. Nasıl takacağım? Ne alacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2015
Arkadaşlar pencereli kasama led mavi led takmak veya mavi ışık verecek herhangi bir şey takacağım. Nasıl takacağım? Ne alacağım?
K Kayfeciii Hectopat Katılım 28 Aralık 2013 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #2 İlk öncelikle nekadar uzunlukda led ve sonra 3 ciplimi tek ciplimi? Bunları belirledikden sonra uygun trafoyu söylicem.
İlk öncelikle nekadar uzunlukda led ve sonra 3 ciplimi tek ciplimi? Bunları belirledikden sonra uygun trafoyu söylicem.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #3 Modifiye Malzemecisi - Modifiye Malzemecisi Bu siteden temin edebilirsin. Hangi uzunlukta ve renkte istediğini belirtirsin. Ledler molex uçlu olarak geliyor. Yani gücünü, güç kaynağından alıyor. Mesela ben toplamda 275CM kırmızı led istemiştim. Kasamı imzamda ki linkten görebilirsin.
Modifiye Malzemecisi - Modifiye Malzemecisi Bu siteden temin edebilirsin. Hangi uzunlukta ve renkte istediğini belirtirsin. Ledler molex uçlu olarak geliyor. Yani gücünü, güç kaynağından alıyor. Mesela ben toplamda 275CM kırmızı led istemiştim. Kasamı imzamda ki linkten görebilirsin.