Kasaya LED Şerit Bağlama

Direk sata güc kablosuna takılıp gücünü bilgisayardan alan RGB LED lerde mevcut. Ben aldım arka taraftaki PCI slotlarından boş birtanesine taktım 8 renk ve mıknatıslı. 50tl civarına oldu. Eğer yeterli elektronik bilgin varsa Molex güç kablolarından 12V çekip çok daha ucuza getirebilirsin. Sana kalmış.

Direk sata güc kablosuna takılıp gücünü bilgisayardan alan RGB LED lerde mevcut. Ben aldım arka taraftaki PCI slotlarından boş birtanesine taktım 8 renk ve mıknatıslı. 50tl civarına oldu. Eğer yeterli elektronik bilgin varsa Molex güç kablolarından 12V çekip çok daha ucuza getirebilirsin. Sana kalmış.

Bahsettiğiniz ürünün linki var mı ?

Bahsettiğiniz ürünün linki var mı ?
Olmaz olurmu: Alseye cls-100 (1 çift) rgb denetleyicisi bilgisayar ile şeritler led işik durum silikon ip68 su geçirmez manyetik 30 cm şeritler
ALSEYE CLS 100 (1 pair) RGB strips with controller computer led case light silicone IP68 waterproof magnetic 30cm strips-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Ben 1 aydır kullanıyorum parlaklık seviyesi baya tatmin edici kendi yaptığım led modifiyesinin prize ihtiyaç duyması ve temassızlık yapması sonucunda buna yöneldim. Devreye fazladan led eklemekte mümkün. İndirim kuponu ile almıştım ben sizde indirimde yakalıyabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı