Kasaya özel ön panel yaptırmak

Kawa03

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda gördüğüm Gaming kasanızın ön panelini istediğiniz gibi özelleştirme trendi çıktı. Çok da güzel tasarımlar mevcut ilgimi çekmiyor değil. Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Benim kasam Full cam önü için mesh bi' tasarım yaptırmak istiyorum sizce yapmalı mıyım ve bu konuda sizin fikirleriniz neler?

Eger kasanızın hava boşlukları az ise mesh panel çok fark ettirebilir. Corsair Spec Delta kasasında mesela 10-12 derece fark ediyor mesh ile orijinal ön kapak için.

Eger kasanızın hava boşlukları az ise mesh panel çok fark ettirebilir. Corsair Spec Delta kasasında mesela 10-12 derece fark ediyor mesh ile orijinal ön kapak için.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Kasada artı olarak bi' tane işlemci soğutucum var eğer bu da etkili değilse mesh ön panel yaptırmayı düşüneceğim.

Ön panel havalandırmasını bozmayacak şekilde tasarımlar varsa tabii yaptırabilirsin. Tamamen zevk meselesi.

Teşekkürler galiba yaptırmayı düşüneceğim.

Her kasaya uymuyor fakat cidden güzel oluyor ben MSI MAG Force 100M için sordum mıknatıslı olur falan dedi benim de mıknatıs pek kafama yatmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı