durmus eren Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 335 Çözümler 1 Yer Seyhan/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 5mt şerit LED'im var kasaya nasıl döşerim? Desen anlamında görünüş güzel olsun PSU'ya bağlayacağım direkt. Razador Rainbow Fanlı 4*120 Mm Gaming Boş Bilgisayar Kasası (PSU HARİÇ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Razador Rainbow Fanlı 4*120 Mm Gaming Boş Bilgisayar Kasası (PSU HARİÇ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kasa dışına da olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
5mt şerit LED'im var kasaya nasıl döşerim? Desen anlamında görünüş güzel olsun PSU'ya bağlayacağım direkt. Razador Rainbow Fanlı 4*120 Mm Gaming Boş Bilgisayar Kasası (PSU HARİÇ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Razador Rainbow Fanlı 4*120 Mm Gaming Boş Bilgisayar Kasası (PSU HARİÇ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kasa dışına da olabilir.
zafer_kayaa Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 380 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Ressamı. 14 Mayıs 2022 #2 Zamanında yapmıştım. LED'in + ve - uçlarına kablo lehimlemiştim ve o kablonun + ve -sini Molex'in iki bacağına tutturmuştum uzun zaman kullandım. Dosya Ekleri Molex.jpg 117,8 KB · Görüntüleme: 31
Zamanında yapmıştım. LED'in + ve - uçlarına kablo lehimlemiştim ve o kablonun + ve -sini Molex'in iki bacağına tutturmuştum uzun zaman kullandım.