Kasaya sinek girmesi sorun olur mu?

Vincentt

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar çalışırken sinek girdi ses geldi salladım. Kasayı düştü ekran kartına kafası falan kopmuştu. Kolları bacakları falan anakartta girerse hasar verir mi?

Bilgisayar çalışırken sinek girdi ses geldi salladım. Kasayı düştü ekran kartına kafası falan kopmuştu. Kolları bacakları falan anakartta girerse hasar verir mi?

Bir bira bir de sigara yok bir şey olmaz iyi misiniz hocam zaten böcekler bozuyor ama sinek vb çok küçük şeyler arıza çıkarmaz büyük bir.

Bir bira bir de sigara yok bir şey olmaz iyi misiniz hocam zaten böcekler bozuyor ama sinek vb çok küçük şeyler arıza çıkarmaz büyük bir.
Büyüktü sinek

İnşallah

Bir şey olmaz, PC'yi çalıştırdığın takdirde elektrik akımına kapılıp ölür gider zaten. Endişe etmenize gerek yok hocam. Helikopter sineği girse bile bişey olmaz.

İçinde örümcek ağları ve bir ekosistem bulunacak kadar pis bilgisayarlar bile temizledim, hepsi çalışıyordu. Bişey olmaz, temizlersin olur biter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı