Bilgisayar çalışırken sinek girdi ses geldi salladım. Kasayı düştü ekran kartına kafası falan kopmuştu. Kolları bacakları falan anakartta girerse hasar verir mi?
Büyüktü sinekBir bira bir de sigara yok bir şey olmaz iyi misiniz hocam zaten böcekler bozuyor ama sinek vb çok küçük şeyler arıza çıkarmaz büyük bir.
İnşallahBir bira bir de sigara yok bir şey olmaz iyi misiniz hocam zaten böcekler bozuyor ama sinek vb çok küçük şeyler arıza çıkarmaz büyük bir.
Bir şey olmaz, PC'yi çalıştırdığın takdirde elektrik akımına kapılıp ölür gider zaten. Endişe etmenize gerek yok hocam. Helikopter sineği girse bile bir şey olmaz.
Teşekkürlerİçinde örümcek ağları ve bir ekosistem bulunacak kadar pis bilgisayarlar bile temizledim, hepsi çalışıyordu. Bişey olmaz, temizlersin olur biter.
Yarın öbür gün bilgisayarınız bozulursa buradayız forum olarak. Bizi unutmayın. Temizlememe konusunda kararlıysanız diye diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.