ön paneli ansıl sökeceğimi bilmiyorum zaten sistem çok yeni 15 20 gün oldu alalı kırmak istememKasa bu galiba. Ön paneli söküp kullanmayı dener misiniz? Ön panelde hava alacak hiçbir yer yok gibi görünüyor.
kasanın arkasında soğüuk hava girşi için bir fan önde 3 fan soğuk hava çıkışı için elimde bir tane daha fan var ama bilgisayarcı ses yapar diye zorlamama rağmen takmıyorKasanın ön tarafında ve arkasında fan bulunuyor mu şu an?
Kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz bunun için. Genellikle panelin alt tarafından tutup kendinize doğru çekerseniz açılır ama siz yine de kullanım kılavuzuna bakın.Ön paneli nasıl sökeceğimi bilmiyorum.
ön paneli ansıl sökeceğimi bilmiyorum zaten sistem çok yeni 15 20 gün oldu alalı kırmak istemem
kasanın arkasında soğüuk hava girşi için bir fan önde 3 fan soğuk hava çıkışı için elimde bir tane daha fan var ama bilgisayarcı ses yapar diye zorlamama rağmen takmıyor![]()
Aman hocam yeni sisteminizi bilgisayarcılara falan elletirmeyin sakın. Tam tersine kasanın önündeki fanları çıkış olarak değil giriş olarak değiştirin. Arka fanı da girişten çıkış yapın. Elinize para geçerse veya elinizde varsa kasanın üstüne 2 tane daha hava çıkışı için fan alın. Kaliteli fanlar alırsanız ses probleminiz ortadan kalkar ki hiçbir zaman fanlar maksimum hızda dönmediği sürece rahatsız edici ses yapmaz. Birde ekstra olarak MSI Afterburner indirip özel fan ayarı yapın. Armor kartlarının soğutması çok iyi değil ne yazık ki. Dediklerimi uygularsanız 70 derecelere kadar düşürebilirsiniz. Bir ekran kartının saatlerce 83 derecede çalışması sağlıklı değil.ön paneli ansıl sökeceğimi bilmiyorum zaten sistem çok yeni 15 20 gün oldu alalı kırmak istemem
kasanın arkasında soğüuk hava girşi için bir fan önde 3 fan soğuk hava çıkışı için elimde bir tane daha fan var ama bilgisayarcı ses yapar diye zorlamama rağmen takmıyor![]()
ben de bu yüzden sadece plastik kısmı söküp sineklik düşündüm diğer konularda toz pcye zarar vermez ayda bir temizlersen eğer diyordu bende bu yüzden düşündümAman hocam yeni sisteminizi bilgisayarcılara falan elletirmeyin sakın. Tam tersine kasanın önündeki fanları çıkış olarak değil giriş olarak değiştirin. Arka fanı da girişten çıkış yapın. Elinize para geçerse veya elinizde varsa kasanın üstüne 2 tane daha hava çıkışı için fan alın. Kaliteli fanlar alırsanız ses probleminiz ortadan kalkar ki hiçbir zaman fanlar maksimum hızda dönmediği sürece rahatsız edici ses yapmaz. Birde ekstra olarak MSI Afterburner indirip özel fan ayarı yapın. Armor kartlarının soğutması çok iyi değil ne yazık ki. Dediklerimi uygularsanız 70 derecelere kadar düşürebilirsiniz. Bir ekran kartının saatlerce 83 derecede çalışması sağlıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.