Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar kasamın ön kısmındaki kulaklık ve USB yerlerine ayran döküldü. Sıvı teması oldu hiçbiri çalışmıyor bunun tamiri var mı? Birkaç yer aradım tamiri olmaz falan dedi. Dosya Ekleri IMG_20201113_173302.jpg 96,9 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
Arkadaşlar kasamın ön kısmındaki kulaklık ve USB yerlerine ayran döküldü. Sıvı teması oldu hiçbiri çalışmıyor bunun tamiri var mı? Birkaç yer aradım tamiri olmaz falan dedi.
A Alperen Duran Femtopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #2 Usta tamirciler yapabilir.
Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #3 Alperen Duran dedi: Usta tamirciler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Adana'da oturuyorum bir yer buldum getir yaparız dedi 120 tl istiyor ne yapayım bilmiyorum
Alperen Duran dedi: Usta tamirciler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Adana'da oturuyorum bir yer buldum getir yaparız dedi 120 tl istiyor ne yapayım bilmiyorum
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.746 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #4 Thapena dedi: Adana'da oturuyorum bir yer buldum getir yaparız dedi 120 TL istiyor ne yapayım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yapabilecekse vermelisin. USB girişlerini sürekli kullanacaksın muhakkak.
Thapena dedi: Adana'da oturuyorum bir yer buldum getir yaparız dedi 120 TL istiyor ne yapayım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yapabilecekse vermelisin. USB girişlerini sürekli kullanacaksın muhakkak.
Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #5 Karındeşen dedi: USB portu ve ses çıkışı gg. Genişletmek için tıkla... Yapılabilirliği yok mu?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #6 Thapena dedi: Yapılabilirliği yok mu? Genişletmek için tıkla... Var ama tamirci PC'deki tüm portları bozabilit. Anakartın arka kısmına çoğaltıcı alın.
Thapena dedi: Yapılabilirliği yok mu? Genişletmek için tıkla... Var ama tamirci PC'deki tüm portları bozabilit. Anakartın arka kısmına çoğaltıcı alın.
Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #7 381258 dedi: Gerçekten yapabilecekse vermelisin. USB girişlerini sürekli kullanacaksın muhakkak. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim götürmek Karındeşen dedi: Var ama tamirci PC'deki tüm portları bozabilit. Anakartın arka kısmına çoğaltıcı alın. Genişletmek için tıkla... Peki 0 dan bir kasa alsam tüm parçalarımı içine taksam sıkıntı olur mu? Son düzenleme: 13 Kasım 2020
381258 dedi: Gerçekten yapabilecekse vermelisin. USB girişlerini sürekli kullanacaksın muhakkak. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim götürmek Karındeşen dedi: Var ama tamirci PC'deki tüm portları bozabilit. Anakartın arka kısmına çoğaltıcı alın. Genişletmek için tıkla... Peki 0 dan bir kasa alsam tüm parçalarımı içine taksam sıkıntı olur mu?