Kasaya süt döküldü

Krino6

Hectopat
Arkadaşlar mısır gevreği yerken bir anda kasanın yanına doğru süt döktüm. Kasanın önüne fanların olduğun yerin alt kısmına doğru hafif süt sıçradı. Silerken içine kaçtı gibi sanki. Anında kasayı kapatıp fişleri çektim. Kaparken vs. anormal bir şey yoktu. Kasayı çıkardığımda da hiçbir şey görmedim. Ne yapmamı önerirsiniz? Yarın okuldan gelinceye kadar açmamayı düşünüyorum.

Direkt içine gitmediyse bir şey olmaz. Yarın akşama kadar zaten kurur. 4-5 saat bile yeter kuruması için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç kurutma makinesı ile süt kaçan yere hafif hava tut.

Saç kurutma makinesı oksitlenmeye sebep olur ve donanıma zarar verir. Teknolojik aletlerle sıvı temasında kurutma makinesı kullanılması doğru değil :)

Lütfen süt içmeyin arkadaşlar zaten litresi 15TL olmuş, lütfen.

1664475609626.png

Arkadaşlar mısır gevreği yerken bir anda kasanın yanına doğru süt döktüm. Kasanın önüne fanların olduğun yerin alt kısmına doğru hafif süt sıçradı. Silerken içine kaçtı gibi sanki. Anında kasayı kapatıp fişleri çektim. Kaparken vs. anormal bir şey yoktu. Kasayı çıkardığımda da hiçbir şey görmedim. Ne yapmamı önerirsiniz? Yarın okuldan gelinceye kadar açmamayı düşünüyorum.
Parçalara denk geldiyse temizlenmeli, mümkünse izopropil alkolle.

Ben de çay dökmüştüm, üst havalandırmadan girip, parça olmayan yerden yavaşça hiç sıçramadan alt havalandırmadan çıkmıştı.
Çok şanslısınız gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı