Kasaya tekme atınca sistem yavaşladı

O kasayı bir şekilde düzeltseniz bile çoğunluk yavaş çalışmaya her zaman devam edecektir. Kasa upgrade edilmesi gerekiyor ya da çöpe atılıp yenisinin alınması.

Sinirlenip bilgisayara tekme atan bir kişinin düzgün düşünme becerisi ve kapasitesi yoktur.
Bunu davranışı savunanın da o kişiden bir farkı yoktur.

Savunmadım dostum zaten aşırı saçma bir davranış ama iş işten geçmiş artık. Bilgisayar kullanıp kullanmaması gerektiğine de sen karar verme istersen

Yargılanmak için değil çözüm aramak için yazmış belli ki. Biraz millete ders vereyim kafasıyla geçinmeyip kendinizi üstün görmemenizi öneririm.

Oyun oynamak zararlı mı konusu altında fazla bilgisayar gözleri bozar diye tutturdunuz, ben yorar dedim ama bozar demeye devam ettiniz Göz doktoru musunuz diye sorulunca da yok oldunuz
Hocam ama göz yorulursa bozulmaz mı zaten?

Hocam ama göz yorulursa bozulmaz mı zaten?
Hayır, banada göz doktoru aynı şeyi söylemişti. Eğer gözünde bozukluk varsa monitör ve televizyon bozulmayı ilerletir fakat göz bozukluğun yoksa sadece yorulursun demişti. Ayrıca video oyunları göz tembelliğinin önüne geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…