Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 533 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Mesela ayağa falan kalkıyorum yanlışlıkla ayağım çarpıyor ufak hareket ediyor kasa kapanıyor 2 dk sonra tekrar geliyor.
Mesela ayağa falan kalkıyorum yanlışlıkla ayağım çarpıyor ufak hareket ediyor kasa kapanıyor 2 dk sonra tekrar geliyor.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.978 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Hiç sağlıklı değil. Güç kablolarında bir temassızlık olup olmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 533 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Lava Catopuma dedi: Hiç sağlıklı değil. Güç kablolarında bir temassızlık olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Hiç sağlıklı değil. Güç kablolarında bir temassızlık olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.978 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Baznx dedi: Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi Genişletmek için tıkla... Olabilir. Yüksek ihtimalle temassızlık var. Artı 0 Eksi
Baznx dedi: Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi Genişletmek için tıkla... Olabilir. Yüksek ihtimalle temassızlık var.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Ocak 2022 #5 Baznx dedi: Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kablosunu iyi takmamış olabilirsin, onu bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Baznx dedi: Acaba sistem parçalarından mı dolayı bilmiyorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kablosunu iyi takmamış olabilirsin, onu bir kontrol etmeni tavsiye ederim.
KS KS Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 533 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #6 AyarsıZZ dedi: PSU'nun kablosunu iyi takmamış olabilirsin, onu bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim Artı 0 Eksi
AyarsıZZ dedi: PSU'nun kablosunu iyi takmamış olabilirsin, onu bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
AthenaBey Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #7 Baznx dedi: Mesela ayağa falan kalkıyorum yanlışlıkla ayağım çarpıyor ufak hareket ediyor kasa kapanıyor 2 dk sonra tekrar geliyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen temazsizlik var kabloları yeniden gözden geçirirseniz muhhtemelen sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Baznx dedi: Mesela ayağa falan kalkıyorum yanlışlıkla ayağım çarpıyor ufak hareket ediyor kasa kapanıyor 2 dk sonra tekrar geliyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen temazsizlik var kabloları yeniden gözden geçirirseniz muhhtemelen sorun çözülecektir.