Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 28 Ekim 2020 #11 kaanofriviia dedi: Oyun oynarken, telefonum çaldı ben hemen döneyim derken biraz hızlıca dirseğimi kasaya vurdum. Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İstersen kafa at parçalara bir şey olmadıktan sonra boş yani
kaanofriviia dedi: Oyun oynarken, telefonum çaldı ben hemen döneyim derken biraz hızlıca dirseğimi kasaya vurdum. Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İstersen kafa at parçalara bir şey olmadıktan sonra boş yani
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 Agent Phil Coulson dedi: Çalışıyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama bozulur diye korkuyorum.
Agent Phil Coulson dedi: Çalışıyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama bozulur diye korkuyorum.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Ekim 2020 #13 Bozulmasına imkan yok, 70-80 CM yüksekliğinde bir yerden düşerse zarar görebilir.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #14 reddline dedi: Korkma reis ben de dizimi vurdum. PC şaha kalktı ekran 2-3 kere gidip geldi. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kapanmadı sadece kasa biraz sağa kaydı. vbios dedi: Bozulmasına imkan yok, 70-80 cm yüksekliğinde bir yerden düşerse zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. hakan.klcarslan dedi: Eğer parçalara zarar gelmediyse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Zarar gelip gelmediğini nerede göreceğim.
reddline dedi: Korkma reis ben de dizimi vurdum. PC şaha kalktı ekran 2-3 kere gidip geldi. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kapanmadı sadece kasa biraz sağa kaydı. vbios dedi: Bozulmasına imkan yok, 70-80 cm yüksekliğinde bir yerden düşerse zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. hakan.klcarslan dedi: Eğer parçalara zarar gelmediyse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Zarar gelip gelmediğini nerede göreceğim.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #15 Sanmam ben her gün kasayla WS atıyorum 8 senedir hala tost makine gibi.