C coyuncu290 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #11 Beroski dedi: Sorun yaratmaz gibi duruyor. Parçaları kontrol edin, düşmüş olabilir ama lolu bırakmazsanız kasayı yakarsınız yakında. Genişletmek için tıkla... FIFA'dan dolayı hocam. kino dedi: O aralıktan içeriye bol bol toz çekmesi dışında mı? Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim düşündüğüm tek şeyde o zaten. O arayı nasıl kapatabilirim?
Beroski dedi: Sorun yaratmaz gibi duruyor. Parçaları kontrol edin, düşmüş olabilir ama lolu bırakmazsanız kasayı yakarsınız yakında. Genişletmek için tıkla... FIFA'dan dolayı hocam. kino dedi: O aralıktan içeriye bol bol toz çekmesi dışında mı? Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim düşündüğüm tek şeyde o zaten. O arayı nasıl kapatabilirim?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #12 coyuncu290 dedi: Hocam benim düşündüğüm tek şeyde o zaten. O arayı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Orayı elektrik bandı ile veya koli bandıyla kapa.
coyuncu290 dedi: Hocam benim düşündüğüm tek şeyde o zaten. O arayı nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Orayı elektrik bandı ile veya koli bandıyla kapa.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #13 Yazık gerçekten…
C coyuncu290 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #14 xopeSs dedi: Orayı elektrik bandı ile veya koli bandıyla kapa. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz bundan hocam? Bir sorun çıkarmaz değil mi?
xopeSs dedi: Orayı elektrik bandı ile veya koli bandıyla kapa. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz bundan hocam? Bir sorun çıkarmaz değil mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #15 coyuncu290 dedi: Emin miyiz bundan hocam? Bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz da kapanmayı engelleyen hasarı kerpetenle düzeltip tekrar yerine oturtabilirsen ufacık bir bant parçası da geri açılmasını engelleyecektir.
coyuncu290 dedi: Emin miyiz bundan hocam? Bir sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz da kapanmayı engelleyen hasarı kerpetenle düzeltip tekrar yerine oturtabilirsen ufacık bir bant parçası da geri açılmasını engelleyecektir.
C coyuncu290 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #16 kino dedi: Çıkarmaz da kapanmayı engelleyen hasarı kerpetenle düzeltip tekrar yerine oturtabilirsen ufacık bir bant parçası da geri açılmasını engelleyecektir. Eki Görüntüle 1699025 Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece elektrik bandıyla kapatsam olur mu? Şimdi düzelticem diye daha çok bozmayayım kasayı
kino dedi: Çıkarmaz da kapanmayı engelleyen hasarı kerpetenle düzeltip tekrar yerine oturtabilirsen ufacık bir bant parçası da geri açılmasını engelleyecektir. Eki Görüntüle 1699025 Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece elektrik bandıyla kapatsam olur mu? Şimdi düzelticem diye daha çok bozmayayım kasayı
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Mart 2023 #17 coyuncu290 dedi: Arkadaşlar sinirlenip kasanın üstüne vurdum. Kasanın üstü biraz içine göçtü ve açıldı. Bu bir sorun teşkil eder mi bilgisayar şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun olmaz ama hard disk var ise sallanınca kafa atmaya başlayabilir. Bir daha yapmamaya çalışın
coyuncu290 dedi: Arkadaşlar sinirlenip kasanın üstüne vurdum. Kasanın üstü biraz içine göçtü ve açıldı. Bu bir sorun teşkil eder mi bilgisayar şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun olmaz ama hard disk var ise sallanınca kafa atmaya başlayabilir. Bir daha yapmamaya çalışın
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #18 coyuncu290 dedi: Hocam ben sadece elektrik bandıyla kapatsam olur mu? Şimdi düzelticem diye daha çok bozmayayım kasayı Genişletmek için tıkla... Zaten bozacak kadar bozmuşsun bundan kötü hale gelmez ama sen bilirsin. Enine ve boyuna bir tane şerit çek bantla yeterli.
coyuncu290 dedi: Hocam ben sadece elektrik bandıyla kapatsam olur mu? Şimdi düzelticem diye daha çok bozmayayım kasayı Genişletmek için tıkla... Zaten bozacak kadar bozmuşsun bundan kötü hale gelmez ama sen bilirsin. Enine ve boyuna bir tane şerit çek bantla yeterli.
C coyuncu290 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #19 firrisn dedi: Hocam bir sorun olmaz ama hard disk var ise sallanınca kafa atmaya başlayabilir. Bir daha yapmamaya çalışın Genişletmek için tıkla... HDD yok hocam SSD var. Bir daha yapmam ya pişman oldum kino dedi: Zaten bozacak kadar bozmuşsun bundan kötü hale gelmez ama sen bilirsin. Enine ve boyuna bir tane şerit çek bantla yeterli. Genişletmek için tıkla... Niye moralimi bozuyorsun ki? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
firrisn dedi: Hocam bir sorun olmaz ama hard disk var ise sallanınca kafa atmaya başlayabilir. Bir daha yapmamaya çalışın Genişletmek için tıkla... HDD yok hocam SSD var. Bir daha yapmam ya pişman oldum kino dedi: Zaten bozacak kadar bozmuşsun bundan kötü hale gelmez ama sen bilirsin. Enine ve boyuna bir tane şerit çek bantla yeterli. Genişletmek için tıkla... Niye moralimi bozuyorsun ki?
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 7 Mayıs 2023 #20 Az önce tartışmadayken sinirlenip laptopuma 3 tane ardı ardına yumruk attım pişman oldum klavye çalışmıyor bütün tuşların yeri kaymış maalesef.
Az önce tartışmadayken sinirlenip laptopuma 3 tane ardı ardına yumruk attım pişman oldum klavye çalışmıyor bütün tuşların yeri kaymış maalesef.