Kasa dediğin Notebook'un tam marka modeli neyse Youtube'u aç, mesela "dell inspiron 15 5000 disassembly" gibi sonuna disassembly ekleyerek arat, söküm videoları çıkar, bir kaç tanesini dikkatlice izle ve uygula.Arkadaşlar daha önceden biraz cahillikten dolayı kasada hafif hasarlar oldu. Daha çok hasar vermeden açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Hocam ben bir sürü buldum fakat o ince uçlu plastik aparattan elimde yok. Onsuz nasıl açabilirim?Kasa dediğin Notebook'un tam marka modeli neyse Youtube'u aç, mesela "dell inspiron 15 5000 disassembly" gibi sonuna disassembly ekleyerek arat, söküm videoları çıkar, bir kaç tanesini dikkatlice izle ve uygula.
Örnek: https://www.youtube.com/results?search_query=dell+inspiron+15+5000+disassembly
Herhangi bir çakı ya da eli kesmeyecek ama kırılmayacak da bir mutfak bıçağı olur. Önemli olan ilk aralama işi, arası açılınca kredi/banka kartı, istanbulkart gibi bir şey sokulur, yavaş yavaş tırnakları kırmadan yana doğru ilerlenir.Hocam ben bir sürü buldum fakat o ince uçlu plastik aparattan elimde yok. Onsuz nasıl açabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.