Kasayı bilgisayarcıya yaptırıp başka monitörde açmak

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar soruyu başta anlamamış veya komik bulmuş olabilirsiniz haklısınız ilk defa dizüstünden masaüstüne geçtiğim için bilmiyorum pek fazla. Şimdi ben Pollux 3T-10 aldım. Ekran kartı ve SSD hariç RAM, işlemci ve anakart takılı geliyor ve ben de bilmediğim için bilgisayarcıya taktıracağım SSD ve ekran kartını. Şimdi ben Windows 10 kurulumunu ekran kartı işlemci ve anakart driverlarını güncellenmesini bilgisayarcının monitöründe yaptıracağım her şeyi. Şimdi haftaya benim monitörüm gelecek kasayı kendi monitörüme bağlayacağım ve sıkıntısız şekilde açılır değil mi? Driverlar güncelli ve Windows 10 hazır şekilde direk gelir? Monitör fark etmiyor yani cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör driver gerekmeksizin çalışır, sadece ek olarak özelliklerinden yararlanmak adına driver kurabilirsiniz. Bence kurulum işini kendiniz de yapabilirsiniz, tecrübe kazanmanız bakımından sizin için faydalı olur.

Evet,bir sorun olmaz. Ancak dediğiniz işler çok zor değil. YouTube'de bir sürü video var. Zaten en kolay iş ekran kartını takmak. Bilgisayarcıya çok güvenmiyorsanız gitmeyin.

Arkadaşlar soruyu başta anlamamış veya komik bulmuş olabilirsiniz haklısınız ilk defa dizüstünden masaüstüne geçtiğim için bilmiyorum pek fazla. Şimdi ben Pollux 3T-10 aldım. Ekran kartı ve SSD hariç RAM, işlemci ve anakart takılı geliyor ve ben de bilmediğim için bilgisayarcıya taktıracağım SSD ve ekran kartını. Şimdi ben Windows 10 kurulumunu ekran kartı işlemci ve anakart driverlarını güncellenmesini bilgisayarcının monitöründe yaptıracağım her şeyi. Şimdi haftaya benim monitörüm gelecek kasayı kendi monitörüme bağlayacağım ve sıkıntısız şekilde açılır değil mi? Driverlar güncelli ve Windows 10 hazır şekilde direk gelir? Monitör fark etmiyor yani cevaplarsanız sevinirim.

Hiçbir sorun olmaz rahat ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı