Kasayı kapağı açık kullanmak

Küçük bir fırça vb. malzeme ve fön makinesi/elektrikli süpürge ile temizleyebilirsiniz. Fanları temizlerken kapatmanız gerekir.

Kasa çalışıyorken yapma, ayrıca fön makinesı tutacaksan soğuk hava üfle, fanların dönmemesine dikkat et yoksa anakartta sorun meydana gelebilir.

Evet kapatıp fanları sabit tutup uzaktan fön makinesiyle uzaktan tutsam bu yeterli olur mu?

Evet kapatıp fanları sabit tutup uzaktan fön makinesiyle uzaktan tutsam bu yeterli olur mu?

Olur ama ekran kartının üzerine yapışabiliyor, bazen fön makinesi de yeterli olmuyor. Bence 2 tane fan çakıp geçin uzun kullanımda çok yorulursunuz, fan yapraklarını temizlemek işkence oluyor denediğim için söylüyorum 1 gün açık kullandım pişman oldum temizleyene kadar canım çıkmıştı.

Elektrik süpürgesi tavsiye etmem. Süpürge kuvvetli bir şekilde çekiyorsa anakart üzerindeki transistörleri bir anda alıp götürebilir. Fön makinesini de sıcak üflettirirseniz sıkıntı çıkabilir. Varsa hava kompresörü en sağlıklısı. Ufak fırça yardımıyla havanın atamadığı tozları alırsın olur biter.

Soldaki kasa kapağı kapalı ve undervolt yapılmış değerler. Sağdaki kasa kapağı açık undervolt yapılmamış değerler. Sanırım en güvenlisi undervolt.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-12_000845.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 35

Abarttın biraz soğuk lehim olmadıysa çekmez, yine de ben de süpürge önermiyorum, temasa gerek yok.
Soldaki kasa kapağı kapalı ve undervolt yapılmış değerler. Sağdaki kasa kapağı açık undervolt yapılmamış değerler. Sanırım en güvenlisi undervolt.

UV yapmışsın kasma bu kadar UV ile sıcaklık iyi, dediğim gibi istiyorsan 2 tane fan çak geç.

Kullanmasın zaten, ama abarttın ben hala çekeceğini düşünmüyorum. Her neyse sonuçta sonuç aynı. Kullanmasın uzatmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…