Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Mayıs 2018 #11 Kasa aşağıda daha düzenli duruyor bence, benim kasam aşağıda tek sorun kasa ile uğraşmak biraz daha zor oluyor.
Kasa aşağıda daha düzenli duruyor bence, benim kasam aşağıda tek sorun kasa ile uğraşmak biraz daha zor oluyor.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2018 #12 Üstte olması daha şık ve kullanışlı. Tek eksisi masaya değince sallanması. Dikkat edebilirseniz üstte olsun derim. Düşmez merak etmeyin.
Üstte olması daha şık ve kullanışlı. Tek eksisi masaya değince sallanması. Dikkat edebilirseniz üstte olsun derim. Düşmez merak etmeyin.
K keenimo Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 97 Çözümler 1 15 Haziran 2018 #13 Masanın üstüne koyarsan ve masan sağlamsa kasanın düşmesini geçtim sallanacağını bile sanmıyorum. Bana hiç olmadı.
Masanın üstüne koyarsan ve masan sağlamsa kasanın düşmesini geçtim sallanacağını bile sanmıyorum. Bana hiç olmadı.
İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 15 Haziran 2018 #14 Gösterisi seven biriyseniz masanın üzerinde oyun veya bilgisardaki islerinizi yaparken raht olmasını istiyorsanız masanın altinda dursun.
Gösterisi seven biriyseniz masanın üzerinde oyun veya bilgisardaki islerinizi yaparken raht olmasını istiyorsanız masanın altinda dursun.
Hazardous Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 197 Makaleler 1 15 Haziran 2018 #15 Cam kapaklı olsaydı kesinlikle üste koy derdim. Şahsen benim kasa cam kapaklı olsa masa üstüne koyardım. İçerideki ekran kartı CPU fanının çalıştığını görmek, zırt pırt bakmak hoşuma giderdi. Cam yoksa pek gerek yok.
Cam kapaklı olsaydı kesinlikle üste koy derdim. Şahsen benim kasa cam kapaklı olsa masa üstüne koyardım. İçerideki ekran kartı CPU fanının çalıştığını görmek, zırt pırt bakmak hoşuma giderdi. Cam yoksa pek gerek yok.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Haziran 2018 #16 Kasayı sattı adam siz hala Mayıs'taki şeyi şey...
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 15 Haziran 2018 #17 Altta durması daha iyi olur. Hem power tuşuna sağ ayak baş parmağıyla basmak gerekir. Masanın üzerinde durursa hoparlöre yakın olur, pek de sağlıklı olmaz.
Altta durması daha iyi olur. Hem power tuşuna sağ ayak baş parmağıyla basmak gerekir. Masanın üzerinde durursa hoparlöre yakın olur, pek de sağlıklı olmaz.
7 70409 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 811 15 Haziran 2018 #18 Silinen üye dedi: Kasayı sattı adam siz hala Mayıs'taki şeyi şey... Genişletmek için tıkla... Yok be dostum niye satayım, alalı 2 ay oldu, tek sıkıntısı PSU gürültülü. Hazardous dedi: Cam kapaklı olsaydı kesinlikle üste koy derdim. Şahsen benim kasa cam kapaklı olsa masa üstüne koyardım. İçerideki ekran kartı CPU fanının çalıştığını görmek, zırt pırt bakmak hoşuma giderdi. Cam yoksa pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Camlı kasa zaten yanı cam.
Silinen üye dedi: Kasayı sattı adam siz hala Mayıs'taki şeyi şey... Genişletmek için tıkla... Yok be dostum niye satayım, alalı 2 ay oldu, tek sıkıntısı PSU gürültülü. Hazardous dedi: Cam kapaklı olsaydı kesinlikle üste koy derdim. Şahsen benim kasa cam kapaklı olsa masa üstüne koyardım. İçerideki ekran kartı CPU fanının çalıştığını görmek, zırt pırt bakmak hoşuma giderdi. Cam yoksa pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Camlı kasa zaten yanı cam.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Haziran 2018 #19
A Aras Özkaymakçı Kilopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #20 70409 dedi: Yok be dostum niye satayım, alalı 2 ay oldu, tek sıkıntısı PSU gürültülü. Camlı kasa zaten yanı cam. Genişletmek için tıkla... PSU yu değiştirin XD. Nasıl fikir ama fişek gibi.
70409 dedi: Yok be dostum niye satayım, alalı 2 ay oldu, tek sıkıntısı PSU gürültülü. Camlı kasa zaten yanı cam. Genişletmek için tıkla... PSU yu değiştirin XD. Nasıl fikir ama fişek gibi.