Kasayı soğutmak için ne yapılmalı?

İşlemci ne? Fan stok mu?

Egsoz fan nerede

Egzoz fan falan hiç bilmiyorum hocam kasayı yeni aldım pek de anlamıyorum bu işlerden kasamın en ucunda 3 tane fan var onlar içeri hava veriyor 1 tane kule tipi soğutucum var bir de kule tipi soğutucunun solunda bir fan ile hava çıkışı için boşluk var kasanın üstünde de hava çıkışı için yine delikler var.

Kasa masanın üzerinde dursun, pencere kenarında ise kasanın ön fanları dışarı baksın. Camını ve ön panelini çıkart. İçi tozlu ise temizle. Odada klima var ise çalıştır en iyi çözüm o. Vantilatör var ise de kasanın iç kısmına bakacak şekilde çalıştırabilirsin. Yapacak bir şey yok. Hava sıcak, Sistemler daha da sıcak.

Kule tipi soğutmadan çıkan sıcak hava egzoza gidiyor değil mi? Bir tane egzoz fanı ekran kartına yetmez aslında yukarıda fan olması lazım.

Birinci olarak yerdeyse masaüstüne falan koymayı deneyin fanlar varsa doğru yönemi atıyor havayı ona bakın olmadı termal macun yenileyin CPU belki de CPU'yu bir yere gönderip delid ettirin yani kapak açıp falan yenilesinler ve son olarak kapak açma CPU'da destekleniyor mu diye bakın önce bazıları desteklemiyor.

Duvar ile temasi kesin hocam. Büyük ihtimalle düzelecektir sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…