Bilgisayarı sabah temizleyeyim dedim. Her zamanki gibi bilgisayardan çok anlamadığım için sökmeden sadece işlemcinin dışını, ekran kartını, fanların kenarlarını temizledim. Sonra bilgisayar açtığımda bir sorun yoktu. Gameloop emülatörüne girdim. PUBG Mobile açtım ve PC aşırı derecede kastı, yavaşladı ve dondu. Fareyi bile oynatamıyordum. 2 dakika bekleyip ancak azıcık oynatabiliyordum fareyi. Reset tuşundan yeniledim ben de bilgisayarı bu sefer LOL'e gireyim dedim. LOL'de herhangi bir sıkıntı yoktu. Oyunu oynadım fakat 3.dakikadan sonra oyundaki FPS 110'dan 30'lara kadar düştü. Çok oynuyordu FPS ve oyunu neredeyse oynayamıyordum. Yine ara ara dondu oyun ama PUBG Mobile kadar bir etki olmadı. Gerçekten çok sinir bozucu bir olay. Hep yaptığım bir şeydi tek fark ekran kartını çok uzun bir süredir temizlemiyordum. Makyaj fırçası ile(çünkü çok yumuşak)hafif hafif ıslatmadan sadece tozu alsın diye ekran kartına dokundurdum. RAM'leri çıkartıp üfleyip taktım. Kasayı kapatırken kabloların herhangi bir yere değmesini engelledim. Tekrar PUBG'ye giridğimde aynı sorun. Tekrar LOL'de aynı sorun. Virüs vardır diyerekten de Microsoft Security essentials programından tarama yaptırdım hem genel hem de PUBG'ye özel. Bir şey çıkmadı öneriniz var mıdır? Yapabilecek bir şeyim kalmadı çünkü malum sokağa çıkma yasağı da var.