Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Sistemime güncelleme yapacağım. Kasa 2.5 yıldır temizlenmedi. Temizlemeye de korkuyorum bileşenlere zarar veririm diye. Sizce kasayı temizlemeden RAM, SSD takmak ve ekran kartını değiştirmek sorun yaratır mı?
Sistemime güncelleme yapacağım. Kasa 2.5 yıldır temizlenmedi. Temizlemeye de korkuyorum bileşenlere zarar veririm diye. Sizce kasayı temizlemeden RAM, SSD takmak ve ekran kartını değiştirmek sorun yaratır mı?
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2023 #2 Rsmefaw dedi: Sistemime güncelleme yapacağım. Kasa 2.5 yıldır temizlenmedi. Temizlemeye de korkuyorum bileşenlere zarar veririm diye. Sizce kasayı temizlemeden RAM, SSD takmak ve ekran kartını değiştirmek sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda yaratmaması lazım. Kasanın yanını açıp fotoğraf atar mısın içinden çok merak ettim.
Rsmefaw dedi: Sistemime güncelleme yapacağım. Kasa 2.5 yıldır temizlenmedi. Temizlemeye de korkuyorum bileşenlere zarar veririm diye. Sizce kasayı temizlemeden RAM, SSD takmak ve ekran kartını değiştirmek sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda yaratmaması lazım. Kasanın yanını açıp fotoğraf atar mısın içinden çok merak ettim.
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 870 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Ben olsam antistatik bileklik de alır girişirdim temizliğe. Çünkü bir gün o temizlik gerekecek.