O ow_man_headcrab Centipat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 İnternetten baktığımda bir sürü ürün var fakat yorumları hepsinin çok farklı. Ne alacağımı şaşırdım. Taşınabilir olmasıda önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
İnternetten baktığımda bir sürü ürün var fakat yorumları hepsinin çok farklı. Ne alacağımı şaşırdım. Taşınabilir olmasıda önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.369 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 26 Ocak 2024 #2 Yüzlerce model var. Siz hangilerinde kararsız kaldınız?
O ow_man_headcrab Centipat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 Single_factor dedi: Yüzlerce model var. Siz hangilerinde kararsız kaldınız? Genişletmek için tıkla... İşte daha seçemedim, anlayamıyorum fiyati uygunmu pahalımı diye. Benim yazma amacım belki insanlar fiyat ve kalite olarak iyi bir tane önerirler diye.
Single_factor dedi: Yüzlerce model var. Siz hangilerinde kararsız kaldınız? Genişletmek için tıkla... İşte daha seçemedim, anlayamıyorum fiyati uygunmu pahalımı diye. Benim yazma amacım belki insanlar fiyat ve kalite olarak iyi bir tane önerirler diye.