Kasetteki videolar bilgisayara nasıl atılır?

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar resimde gorundugu gibi elimde Sony marka kamera var. İcindeki kasetlerin videolarini nasıl bilgisayara aktarabilirim? Modelini bilmiyorum.

Simdiden teşekkürler.

VHS alıp, dönüştürücüyle bilgisayara bağlamanız gerekiyor. AVEC'in bir programı bu okuma işini yapabiliyordu ama adını tam hatırlamıyorum maalesef.

Kasetler için cihaz almaya değmez bence. Cihazı alırsın birkaç kere kullanırsın sonra bir köşede kalır. Fotoğrafçılara gidersen orada aktarma yapıyorlar.

girisler boyle.
Kasetler için cihaz almaya değmez bence. Cihazı alırsın birkaç kere kullanırsın sonra bir köşede kalır. Fotoğrafçılara gidersen orada aktarma yapıyorlar.
ugramayi dusunuyorum yarin ama cok fazla fiyat cektiklerini duydum. O yuzden kendim yapmayi dusundum.

Hocam DV'den çıkış alabiliriz bir de USB'den. USB'den almak için bir kablo, DV'den almak için dönüştürücü + kablo olmanız gerekiyor. DV'den istediğiniz kalitede, USB'den düşük kalitede alabilirsiniz.
Eğer bu ikisinden birini kullanmayı tercih ederseniz yardımcı olayım.

hocam kalite kaybinin olmamasi tercihimdir. DV'den goruntu nasil alabilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…