M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #11 serkanx609 dedi: Eyvallah hocam yaw başka bir yer olsaydı neysede o bölge sıkıntı emanete fln bulaşır erkekliğim biter diye korkuyorum Bide gittiğim doktor baya önemli birine benziyordu unvanı öğretim üyesi yazıyordu yani cildiye doktorlarının hocası gibi bişey Genişletmek için tıkla... Ozaman hocam inşallah bu tedavi işe yarar ve sağlığına kavuşursun.
serkanx609 dedi: Eyvallah hocam yaw başka bir yer olsaydı neysede o bölge sıkıntı emanete fln bulaşır erkekliğim biter diye korkuyorum Bide gittiğim doktor baya önemli birine benziyordu unvanı öğretim üyesi yazıyordu yani cildiye doktorlarının hocası gibi bişey Genişletmek için tıkla... Ozaman hocam inşallah bu tedavi işe yarar ve sağlığına kavuşursun.
serkanx609 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #12 İnşallah hocam benim acilen böyle bir şey yaşayan biri ile dertleşmem lazım tabii Allah düşmanımin başına vermesin inşallah
İnşallah hocam benim acilen böyle bir şey yaşayan biri ile dertleşmem lazım tabii Allah düşmanımin başına vermesin inşallah