Kasım 2023'te çıkacak oyunlar

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bu ay da az çok dolu sayılır.

Kasım 2023 oyunları:
RoboCop: Rogue City (PS5, PC, Switch, XSX/S) - 2 Kasım
EA Sports WRC (PS5, Xbox Series X|S, PC) - 3 Kasım
Football Manager 2024 (PS5, XSX/S, Xbox One, Switch, PC, Mobile) - 6 Kasım
Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (PC, PS4/5, Xbox One, XSX/S) - 9 Kasım
The Day Before(Sürekli ertelendiği için asla çıkmayacağı düşünülen Last of Us tarzı oyun) (PC, PS5, XSX/S) - 10 Kasım
Call of Duty: Modern Warfare 3(PC, PS4, PS5, Xbox One, XSX/S) - 10 Kasım
Hogwarts Legacy (Switch) - 14 Kasım
Super Mario RPG (Switch) - 17 Kasım
Persona 5 Tactica (PC, PS4/5, Switch, Xbox One, XSX/S) - 17 Kasım
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections (PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, XSX/S) - 17 Kasım

@490836 Persona 5 Tactica'yı yapıştırmış ATLUS 60 Dolar'dan. Çıkmamış oyuna daha çıkmadan DLC yapmaları da dandik olacakmış gibi bir his veriyor bana ama bakalım. DLC'si uygun fiyattan olursa Xbox Store için alırım belki.

Persona 5 Tactica için dil desteği vardı sanki bir ara Steam sayfasında. DLC'de gördüğüme eminim. P3R için durum ne diye bakacakken Steam'de bizim ülke için erişime kapandığını gördüm. Hani pre-order açmamayı anlarım, hatta hak bile veririm ama sayfayı komple kapatmak tuhaf. Dil desteği işi yattı mı acaba?
@469826, @246941

Gerçi dil desteği işi yattıysa adamlara da kızamam. Steam'in çekildiği ve MENA-USD kullanılacak bir ülkeye ben de dil desteği vermek istemezdim büyük bir firma olsam.

Son düzenleme:
CoD MW3 izlenir belki ara tatilde, benim ilgimi çeken başka bir şey yok.

The day Before'dan bayağı ümidi kesmiştim. Steam'de istek listemdeydi oyun mağazadan gidince hala 1 oyun istek listemde fazla gözüküyor. Ne çıkacak merak ediyorum.

The Day Before, 7 Aralık 2023'e ertelenmiş. Oyun erken erişim olarak çıkacak Steam sayfasında gordugum kadariyla. Bu oyunun akıbeti ne olacak çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…