Kasım ayı indirimlerinde monitör alınır mı?

Behlulmite

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar indirimler var bildiğiniz üzere, sizce Gaming monitörlere güzel indirimler gelir mi? Var mı böyle ucuza iyi monitör alanlar beklememi önerir misiniz yoksa uygunsa al geç mi dersiniz?

Arkadaşlar bu sıralar indirimler var bildiğiniz üzere, sizce Gaming monitörlere güzel indirimler gelir mi? Var mı böyle ucuza iyi monitör alanlar beklememi önerir misiniz yoksa uygunsa al geç mi dersiniz?

Ben almayı düşünüyorum 2 tane alacağım hatta aynı modelden.

Hocam ben bu Hepsiburada gibi sitelerdeki indirimlere inanmıyorum adam fiyatı yükseltiyor indirim yaptım diyor Amazon-itopy a vs yapar ise alabilirsiniz.

İndirimden önce 250 liraya aldığım ayakkabı indirimlere 2 gün kala 350 liraya çıktı ve indirimde 250 liraya düştü Türkiye'de Amazon tarzı globalde de ismi olan siteler dışında pek indirim yapılmıyor.

Haha bizde ki fiyatlar %20 artıp sonra indirip diye %10 indirim yapıyorlar.

Hocam ben bu Hepsiburada gibi sitelerdeki indirimlere inanmıyorum adam fiyatı yükseltiyor indirim yaptım diyor Amazon-itopy a vs yapar ise alabilirsiniz.

Haklısın konu eski olabilir 2.399 monitörü 3400 yazmışlar 3ay vade fark yok 6-12ay olarak alırsan üzerine net bin TL daha ekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…