Kasım'da olacak yüz yüze sınav

Yer
Ankara
Kasım'da sınav olacakmışız okula gelip. Ama hiçbir şey öğretmediler ki. Hoca diyor not alın diye ben zaten 10 sn yede 1 paragrafı not alabilsem burada ne işim var. Kafayı yiyeceğim. Neyle sınav yapacaksınız Allah aşkına. Neyse ben birer ikişer konulara girişeceğim başka şans yok. Ama hiçbir türlü hakkımı helal etmiyorum.

Kasım'da sınav olacakmışız okula gelip. Ama hiçbir şey öğretmediler ki. Hoca diyor not alın diye ben zaten 10 sn yede 1 paragraf ı not alabilsem burada ne işim var. Kafayı yiyeceğim. Neyle sınav yapacaksınız Allah aşkına. Neyse ben birer ikişer konulara girişeceğim başka şans yok. Ama hiçbir türlü hakkımı helal etmiyorum.

Ulan ben canlı derse bile girmiyorum.

Ulan ben canlı derse bile girmiyorum.

Oh yarasın. Ben de girmiyorum ama YouTube'den çalışıyorum, ne kadar emek o kadar ekmek.

Kasım'da sınav olacakmışız okula gelip. Ama hiçbir şey öğretmediler ki. Hoca diyor not alın diye ben zaten 10 sn yede 1 paragraf ı not alabilsem burada ne işim var. Kafayı yiyeceğim. Neyle sınav yapacaksınız Allah aşkına. Neyse ben birer ikişer konulara girişeceğim başka şans yok. Ama hiçbir türlü hakkımı helal etmiyorum.

Kaçıncı sınıfsınız? Bütün dersler için mi olacakmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı