Kasiyer bağırıyor

Pislick

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sabah annemin dükkanını açıyorum ve normal olarak poğaça falan yiyorum, içecek alıyorum. Yine bu sabah sarı markete girdim içecek almak için içecekte normal olarak 5-10TL bir şey, tam aldım koydum kasaya kadın üfledi püfledi bağırdı bana istemsiz şekilde BEŞ! Diye. Tam kapıdan çıkarken affedersiniz ama sövmeye başladım sokağın karşısına geçene kadar söylendim durdum da kimin umurunda... Tavsiyelerinizi bekliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ilk o bana küfür edene kadar kışkırtır, o küfür ettikten sonrada ben söverdim.

Moderatörler sağolsun "Kasiyerler neden böyle?" diye konu açtım çevirdiğine bak.

Ben olsam ilk o bana küfür edene kadar kışkırtır, o küfür ettikten sonrada ben söverdim.
Yok be dostum kadının yüzüne karşı küfür etsem meydan dayağı yerim :d.

Ben üstüne yürürdüm. Karşısındakinin kim olduğunu anlardı.

Bu tür insanlara karşı biraz üst perdeden konuşmak gerekiyor kim ne derse desin hak ediyorlar.

Ben üstüne yürürdüm. Karşısındakinin kim olduğunu anlardı.

Bu tür insanlara karşı biraz üst perdeden konuşmak gerekiyor kim ne derse desin hak ediyorlar.
Hocam bu olaylar hep kafam yerinde değilken başıma geliyor, uykuluydum pek uğraşmakta istemedim açıkçası. Yine de yarın dükkanı ateşe veresim var .

Hocam bu olaylar hep kafam yerinde değilken başıma geliyor, uykuluydum pek uğraşmakta istemedim açıkçası. Yine de yarın dükkanı ateşe veresim var .

La ne kadar saçma olay her kadın kasiyere denk gelişimde olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…