Kask alırken nelere dikkat edilmeli?

CxALy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba mt revenge kask kullanıyordum. Çok eskidiği için yenisini alma kararı aldım uzun süredir araştırıyorum ama alamıyorum. Sharp testleri göre Mt'nin 6000 TL civarı 5 yıldız almış modelleri var. Ama önerilerde daha pahalı ve sharp testi olmayan Scorpion 391 gibi kasklar görüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Mt braker sv almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sharp testine bakmayınız ECE, DOT sertifikalarına bakınız bir de kabuk yapısı asıl önemli.

Kaskı denemeden almayın, ilk taktığınızda biraz sıksın ama yanaklarınızı ısıracak kadar değil, kafanızı salladığınızda kask dönmesin. Ayrıca kaskın ucuzuna kaçmayın alabildiğiniz kadar kalitelisini alın.

Sharp testine bakmayınız ece, dot sertifikalarına bakınız bir de kabuk yapısı asıl önemli.

Kaskı denemeden almayın, ilk taktığınızda biraz sıksın ama yanaklarınızı ısıracak kadar değil, kafanızı salladığınızda kask dönmesin. Ayrıca kaskın ucuzuna kaçmayın alabildiğiniz kadar kalitelisini alın.

Bnde şöyle düşündüm. Kaskın kabuk yapısından ziyade mühendisliğide sağlamlık olarak önem taşır diye düşünüyorum 6000 TL civarına mt braker sv iyi bir tercih gibi geliyor. Sharp testi kesinlikle doğru denilemesede önemli bir referans olmaz mı?

Belirttiğiniz bütçelerde aldığınız kaskların birçoğu birbiriyle aynı seviyede koruma sağlayacak. Distribütörü düzgün bir markadan alırsanız en azından garanti veya yedek parçada sorun yaşamazsınız. MT, LS2 falan geçin bunları.
Scorpion, HJC falan alın.

Belirttiğiniz bütçelerde aldığınız kaskların birçoğu birbiriyle aynı seviyede koruma sağlayacak. Distribütörü düzgün bir markadan alırsanız en azından garanti veya yedek parçada sorun yaşamazsınız. Mt, LS2 falan geçin bunları.
Scorpion, hjc falan alın.

Sharp testini referans aldım geçen sefer olduğu gibi. Mt braker sv sipariş verdim. Revengeden de memnundum inşallah kaza bela yaşamam da test etmiş olmam. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı