Kask kamerası önerisi

DROHEX

Hectopat
Kuryeyim, ortalama aktif 12-14 saat arası motor kullanıyorum. Bunun haricinde aktif dolaşmayı da çok seviyorum. Uzun yola da gidiyorum, uzun yol için de kullanacağım ama genel olarak işte kullanacağım. Kusursuz görüntü aramıyorum. Kaza vs. bir şey olduğunda ya da kayıt altına alınması gereken bir durum olduğunda gerekli bilgiyi verebilecek kadar güzel ve geniş görüntü istiyorum. Batarya olarak uzun, yağmur, soğuk, sıcağa da dayanabilecek bir kamera arıyorum kask için. 2. el ya da sıfır, bütçeye bağlı olarak önerilerinize açığım. Uçuk fiyatlı kamera önermeyin; ne kadar bütçeden kısarsak benim için o kadar iyi olur. Ses de kaydedebilen olursa çok daha iyi olur. Ona göre önerin, para biriktirip alacağım, bozulsun istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana da tam anlattığınız gibi bir şey lazım. Buldunuz mu?

Maalesef hocam daha arıyorum bende kameradan fazla anlamadığımdan bir şey de diyemiyorum bulana kadar aramaya devam edeceğim.

Hocam bana da tam anlattığınız gibi bir şey lazım. Buldunuz mu?

Hocam bayağı bir araştırdım. İşin ucu sürekli GO Pro'ya çıkıyor oda çok pahalı 2. el de ne kadar güvenilir bilmiyorum. Farklı markalara bakmaya devam edeceğim bulursam buradan haber edeceğim.

Son düzenleme:
Maalesef hocam daha arıyorum bende kameradan fazla anlamadığımdan bir şey de diyemiyorum bulana kadar aramaya devam edeceğim.

Hocam bayağı bir araştırdım. İşin ucu sürekli GO Pro'ya çıkıyor oda çok pahalı 2. el de ne kadar güvenilir bilmiyorum. Farklı markalara bakmaya devam edeceğim bulursam buradan haber edeceğim.
Sağolun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı