Esat123098
Centipat
Daha fazla
500 Bej Şehir Bisikleti Kaskı
500 Bej Şehir Bisikleti Kaskı null Hava alabilen ve rahat yapıdaki bu kask sıkma mekanizması sayesinde vücut yapınızda kolayca uyum sağlar. Daha rahat olmanız için aydınlatma takılabilir. Koşullara göre geri alınır ya da değiştirilirwww.decathlon.com.tr 100 Siyah Şehir Bisikleti Kaskı
100 Siyah Şehir Bisikleti Kaskı null Bu kask sıkma mekanizması sayesinde vücut yapınızda kolayca uyum sağlar. İsteğe bağlı aydınlatma takmanın tadını çıkarın Kask size uygun değilse koşullarımıza göre geri alınır ya da değiştirilir.www.decathlon.com.tr
Veya 600 lira olan fazla geldiyse, 300 lira civarına bunlar daha estetik duruyor yukarıdakine göre:
Genel Markalar Bisiklet Kask Vernıon Füme Lime FlaÅörlü Beden L 57-62 Bisiklet Koruyucu Kask Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Bisiklet Kask Vernıon Füme Lime FlaÅörlü Beden L 57-62 Bisiklet Koruyucu Kask yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com ROBESBON Kron Bisiklet Kaskı (m/l, 54-60 Cm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ROBESBON Kron Bisiklet Kaskı (m/l, 54-60 Cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence Full face bir kask alması daha iyi olabilir araç trafiği sonuçta.
Elektrikli bisiklet deyince benim aklıma ilk elektrik destekli bisikletler geldi@Lee Yubin bunlar dandik şeyler, motora biniyorsan ekipman parasından kesmemek gerekiyor.
Merhaba. Elektrikli bisiklet kullanıcısıyım. Günlük okula gidip gelmeye başladım. Gidiş geliş 13 km yol. Bir kask almam gerek fakat hiç bilgim yok. Nasıl bir kask almalıyım?
İki teker üzerinde neye binersen bin kaportası vücudun oluyor, ucuza kaçmamak lazım.Elektrikli bisiklet deyince benim aklıma ilk elektrik destekli bisikletler geldiOna göre yazmıştım. Ama eğer sizin dediğiniz şekilde elektrikli motorsikletse tam kask almak daha doğru olur.
Bisiklet için de full kask takılmaz ya, boğar insanı. Risk her zaman var, haklısınız. Ben de yol bisikleti kullandığım için kask olarak biraz daha orta seviye bir şey kullanıyorum, en azından başımı ve beyincik tarafını iyi koruyan bir model. Ama tabi yüz üstü düşsem ağzım burnum dağılır. O yüzden düşmemeye çalışıyorum :dİki teker üzerinde neye binersen bin kaportası vücudun oluyor, ucuza kaçmamak lazım.
Bu konuda bilgim yok, bisiklet kullanıcısıyım. Konu yukarı çıksın diye cevap atıyorum. Gören, ilgili olan çıkacaktır.Tam kask olarak ne önerirsiniz
Teşekkürler.Bisiklet için de full kask takılmaz ya, boğar insanı. Risk her zaman var, haklısınız. Ben de yol bisikleti kullandığım için kask olarak biraz daha orta seviye bir şey kullanıyorum, en azından başımı ve beyincik tarafını iyi koruyan bir model. Ama tabi yüz üstü düşsem ağzım burnum dağılır. O yüzden düşmemeye çalışıyorum :d
Bu konuda bilgim yok, bisiklet kullanıcısıyım. Konu yukarı çıksın diye cevap atıyorum. Gören, ilgili olan çıkacaktır.