Kask önerisi

tunahanbag

Kilopat
İyi günler dilerim herkese, motora yeni başlıyorum Allah izin verirse hafta içi alacağız motoru konuştuk bajaj Discovery 125 st alacağım. Kask işine de şimdiden bakayim dedim. Motopixel TV'nin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosunu izledikten sonra en kötü fiber glass kask alma kararı aldım. Peki bu kasklar alınır mı yohe markasını hiç duymadım etmedim öneren görmedim okumadım ama fiberglass demiş yine de olur mu olmaz mı:

Ekipman almak için site önerilerine de açığım ben site bilmediğimden N11'de buldum o yönden affola. Şöyle bir bakınca hem fiberglass demiş Full face olması önemli güneş vizörlü demiş tasarımıda hoş bilemiyorum belki de benim gibi sazanları böyle avlıyorlardır. Önerilerinizi bekliyorum, tekrardan dediğim gibi en ucuzun peşinde değilim fiberglass F/P yüksek olan bir kask istiyorum.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim :)
Bir de bu kask fiberglass değil fakat işin sadece fiber abs vs olmadığınında farkındayım o yüzden acaba işçiliği üretimi daha iyi olduğundan yukarıdakilerden daha iyi mi korur yoksa birinin eksi birinin artı yönü birbirini amorte mi eder merak ettim:

Son düzenleme:
Bilinmedik ne olduğu belirsiz markalardan koşarak kaçın.
Fiber malzeme de, Polikarbon malzeme de kendi içlerinde bölünür bir çok çeşitleri vardır, o yüzden bu fiber bu şundan daha iyidir demek pek sağlıklı değildir, Fiber ama nasıl bir fiber? Kaliteli olanlarını ancak "Kaliteli" markalardan temin edebilirsiniz, hayattaki diğer her şeyde olduğu gibi. Kısaca sorunuzun cevabı birinin bir özelliği diğerini amorti etmez. Eğer ki "kaza" piyangosu size vurursa kafanızda o ucuz olan yerine kaliteli olan olsa keşke diye dua edersiniz :)
Şahsen senelerdir motor "alemi"nin içinde biri olarak Yohe markasını ilk defa gördüğümü söyleyebilirim.

Onu geçelim, çene açılır kasklardan KESİNLİKLE uzak durun! Full face dışında kasklara çok elzem durumlar haricinde göz ucuyla bile bakmanızı tavsiye etmem.

Sizin attığınız kasklardan yola çıkarak bütçenizi 800TL civarında varsayıyorum. Öncelikle şunu belirteyim, eğer bütçe artabiliyorsa daha üst düzey kasklara yönelmenizi tavsiye ederim.
O bütçelerde indirim denk gelirse; MT KRE Momentum, eğer denk ucuza denk gelmez ise de, Bell Qualifier, MT Targo gibi modellere bakabilirsiniz. Scorpion çok kaliteli bir marka olsa da alt seviye kaskları pek tercih edilmez. Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Motorunuz hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı