Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 27 Kasım 2024 #11 Five Gloves'a bakabilirisniz.
DarkJester Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 102 27 Kasım 2024 #12 Görkem Umut dedi: Five Gloves'a bakabilirisniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam iyi akşamlar.
Görkem Umut dedi: Five Gloves'a bakabilirisniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam iyi akşamlar.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2024 #13 DarkJester dedi: Anladım, eldiven için probiker yeterli mi peki? Bulunduğum yer pek soğuk olmuyor yağmur çamurda da yola pek çıkmıyorum. Bi bakayım ona da eyvallah Genişletmek için tıkla... Öyle kalitesiz eldivenler maalesef koruyucu olmuyor. Eldiven için en az 1000TL civarı bütçe ayırmalısınız. Bir ara Prosev 6255 kullanıyordum gayet güzeldi koruma sağlayacak bir üründü.
DarkJester dedi: Anladım, eldiven için probiker yeterli mi peki? Bulunduğum yer pek soğuk olmuyor yağmur çamurda da yola pek çıkmıyorum. Bi bakayım ona da eyvallah Genişletmek için tıkla... Öyle kalitesiz eldivenler maalesef koruyucu olmuyor. Eldiven için en az 1000TL civarı bütçe ayırmalısınız. Bir ara Prosev 6255 kullanıyordum gayet güzeldi koruma sağlayacak bir üründü.