Çözüldü Kask vizöründeki leke nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oguzhan h

Hectopat
Yer
Adana
İyi Sosyaller, vizörümde cam film vardı, sökünce görseldeki gibi içeride iz kaldı genellikle vizörün sol tarafında. İnternette aseton ile siliyorlardı ben de sildim ama çok daha kötü oldu. Kazımayı denedim hiçbir şekilde kazınmıyor. Pasta denedim, cila denedim ama hiç fayda yok nasıl çıkarırız bunu? Bir vizör camı olmuş 900 lira☹️

Dosya Ekleri

• 45545CD7-2003-4B96-983A-780F6EE61D0A.jpeg
    45545CD7-2003-4B96-983A-780F6EE61D0A.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 145
Çözüm
Aseton pleksi malzemeyi eritir. Pasta cila atılması lazım. Eğer çok derine işlemediysr kurtarabilirsiniz. Ama işlediyse vizörün değişimi şart. İpa ile silmeniz lazımdı.
Vizörü kazıyamazsınız. Sert plastik zaten. Anladığım kadarıyla zaten derin çizik oluşmuş. Anca çok nadir bir şekilde, çok ince bir uç ile pasta cila yaparsanız bir ihtimal geçebilir.

Çizik vizörde değil üzerindeki lekede (kazımayı denedim lekenin az bir yeri kalktı ama gerisi kalkmıyor), elimi sürtünce çıkıntılı geliyor leke olan yer, zaten bu kadar belirgin değildi aseton dökünce acayip belirgin oldu, iyi bilen birisine pasta cila çektirip deneyeyim en iyisi. Kask yeni daha 3-4 defa taktım, renkli vizöre para vermiyim diye başıma iş aldım..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı