Kasko Trafik Desteği

Araç içi kameralar, gerçekten de yaşanan kazalarda (sigorta açısından) işe yarıyor mu?

Hocam tabii ki yarıyor, öyle kazalar var ki hiç kusuru olmayan kişiye %100 kusur yazıldığı durumlar oluyor. Bu yüzden hem arka hem ön kamera çok önemli.

@AhmetAlonee @samc34 Araçta kamera olduğu için indirim yapan kasko şirketi hiç duydunuz mu?

Teklif için sizinle nasıl iletişime geçebiliriz.

Bir de aracın sigortası biteli 3 gün oluyor teklif fiyatını etkiler mi?

hocam merhabalar, ben yakın zamanda ilk arabamı alacağım ama bir konuda kesin bilgi edinemedim o da aracın yaşının kaskoya etkisi. Bazı insanlar 10 yaşın üstüne yapılmaz diyor bazıları 10 yaşın üstüne çok pahalıya yaparlar 15 in üstüne hiç yapmazlar diyor. Kaç yaşında araçlara kasko yapılıyor ve aracın yaşı kasko fiyatını ne miktarda etkiliyor lütfen bu konuda beni bilgilendirin, şimdiden teşekkürler.

10 yaşın üzerine kasko yapabiliriz. 15 yaşın üzerine de kasko yapabiliriz. 15 yaş üstünde rakamlar artar ancak bahsedildiği çok pahalı algısındaki kadar olmaz. 15 yaş üzerine teminat veren şirket sayısı çok yok bunun da etkisi var.

Yanıtınız için teşekkürler. Bir aracı almadan önce kasko yapılıp yapılamayacağını ve yapılacak olursa çıkacak ortalama fiyatı öğrenme şansımız var mı?

Yanıtınız için teşekkürler. Bir aracı almadan önce kasko yapılıp yapılamayacağını ve yapılacak olursa çıkacak ortalama fiyatı öğrenme şansımız var mı?
Kasko yapılıp yapılamayacağını söyleyebilirim ancak çıkacak ortalama fiyat tecrübelerime dayanarak söylesemde yanılabilir. Aynı araç size 17 binlerden başlarken eşinize dostunuza 12 binlerden başlayabilir.

Size mail yolladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…