Entelb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Merhaba, 1 hafta kadar önce kaşımın üstü yarılmıştı. Dikiş atıp yara bandı ile kapatmışlardı. Bugün de yarayı açarken kaşımın üstüne gelen yara bandı kaşımı biraz yoldu. Sorum şu: Kaşım tekrardan çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022
Merhaba, 1 hafta kadar önce kaşımın üstü yarılmıştı. Dikiş atıp yara bandı ile kapatmışlardı. Bugün de yarayı açarken kaşımın üstüne gelen yara bandı kaşımı biraz yoldu. Sorum şu: Kaşım tekrardan çıkar mı?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 18 Şubat 2022 #2 Kaşların tekrardan çıkar ama yarılan yer kaşına denk geldiyse hasar bağlı olarak kaşında iz kalabilir.
Kaşların tekrardan çıkar ama yarılan yer kaşına denk geldiyse hasar bağlı olarak kaşında iz kalabilir.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 18 Şubat 2022 #3 Hocam hatırlıyorum. 4. sınıfta birisi üstüme atlayıp kafamın köşesi kapıya çarpmıştı ve kafam yarılmıştı. O bölgede saç çıkmadı hala orası saçsız.
Hocam hatırlıyorum. 4. sınıfta birisi üstüme atlayıp kafamın köşesi kapıya çarpmıştı ve kafam yarılmıştı. O bölgede saç çıkmadı hala orası saçsız.
Entelb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #4 Archley dedi: Hocam hatırlıyorum. 4. sınıfta birisi üstüme atlayıp kafamın köşesi kapıya çarpmıştı ve kafam yarılmıştı. O bölgede saç çıkmadı hala orası saçsız. Genişletmek için tıkla... Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu.
Archley dedi: Hocam hatırlıyorum. 4. sınıfta birisi üstüme atlayıp kafamın köşesi kapıya çarpmıştı ve kafam yarılmıştı. O bölgede saç çıkmadı hala orası saçsız. Genişletmek için tıkla... Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 18 Şubat 2022 #5 Kulağımın biraz üstünde ortaokuldan kalma bir dikiş izi var ve hâlâ daha jiletle kazımışım gibi. Entelb dedi: Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu. Genişletmek için tıkla... Ondan bir şey olmaz hocam, yara eğer kaşınıza denk gelseydi izi kalırdı.
Kulağımın biraz üstünde ortaokuldan kalma bir dikiş izi var ve hâlâ daha jiletle kazımışım gibi. Entelb dedi: Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu. Genişletmek için tıkla... Ondan bir şey olmaz hocam, yara eğer kaşınıza denk gelseydi izi kalırdı.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 20 19 Şubat 2022 #6 Entelb dedi: Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu. Genişletmek için tıkla... Eğer kaşta bir hasar yoksa ve sadece yara bandından dolayı yolunduysa zamanla tekrar çıkar.
Entelb dedi: Benim kaşımda yarılma yok, ama yara bandı kaşımı yoldu. Genişletmek için tıkla... Eğer kaşta bir hasar yoksa ve sadece yara bandından dolayı yolunduysa zamanla tekrar çıkar.
skatehan Yoctopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 Kaşımda yarilma yok ama düsüp soydum tekrardan cikar mi? Yere düsüp asfaltta kasimın derisi soyuldu yarilma vs yok yeni kas cikarmi izmi kalir acaba
Kaşımda yarilma yok ama düsüp soydum tekrardan cikar mi? Yere düsüp asfaltta kasimın derisi soyuldu yarilma vs yok yeni kas cikarmi izmi kalir acaba