F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar spor sonrası sakatlığı engellemek için esneme hareketleri yapıyorum fakat bu esneme hareketlerini yaparken kaslarım yanıyor, bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Arkadaşlar spor sonrası sakatlığı engellemek için esneme hareketleri yapıyorum fakat bu esneme hareketlerini yaparken kaslarım yanıyor, bu normal mi?
Chiya Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 474 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri R 7 5700x, zotac 3060 12 gb Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Feath7800 dedi: Arkadaşlar spor sonrası sakatlığı engellemek için esneme hareketleri yapıyorum fakat bu esneme hareketlerini yaparken kaslarım yanıyor, bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bize okulda normal olduğunu öğretiyorlardı hatta yanması gerek falan diyorlardı beden hocaları. Muhtemelen normali de bu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Feath7800 dedi: Arkadaşlar spor sonrası sakatlığı engellemek için esneme hareketleri yapıyorum fakat bu esneme hareketlerini yaparken kaslarım yanıyor, bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bize okulda normal olduğunu öğretiyorlardı hatta yanması gerek falan diyorlardı beden hocaları. Muhtemelen normali de bu.
F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 Chiya dedi: Bize okulda normal olduğunu öğretiyorlardı hatta yanması gerek falan diyorlardı beden hocaları. Muhtemelen normali de bu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Chiya dedi: Bize okulda normal olduğunu öğretiyorlardı hatta yanması gerek falan diyorlardı beden hocaları. Muhtemelen normali de bu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.