CoFix Centipat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Herkese merhaba, Kaspa coin için hangi havuzu kullanıyorsunuz? Deneyimleriniz nelerdir?
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 30 Kasım 2022 #2 Woolypooly poolun TR sunucusu var, tavsiyem onu kullanmanızdır, zaten kaspa minerların %66'sı bu havuzda sanıyorum.
Woolypooly poolun TR sunucusu var, tavsiyem onu kullanmanızdır, zaten kaspa minerların %66'sı bu havuzda sanıyorum.
H hayate Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 acc-pool : kullandım sorun yaşamadım ( web sitesi biraz basit) woolypooly : Şuan bu havuzdayım solo kazıyorum fakat memnun değilim sanki az veriyor hissi var kaspa.herominers : Muhtemelen Haftaya bu havuza geçecem denemek için.
acc-pool : kullandım sorun yaşamadım ( web sitesi biraz basit) woolypooly : Şuan bu havuzdayım solo kazıyorum fakat memnun değilim sanki az veriyor hissi var kaspa.herominers : Muhtemelen Haftaya bu havuza geçecem denemek için.
CoFix Centipat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #4 KASPA KAS Mining Pool - HeroMiners HeroMiners is the best and most profitable KASPA MINING POOL. We support KASPA KAS POOL and SOLO mining with servers located around the world. kaspa.herominers.com Bu havuzun da TR sunucusu varmış. wooly'de çok hashrate olduğu için burayı kullanmamı tavsiye ettiler.
KASPA KAS Mining Pool - HeroMiners HeroMiners is the best and most profitable KASPA MINING POOL. We support KASPA KAS POOL and SOLO mining with servers located around the world. kaspa.herominers.com Bu havuzun da TR sunucusu varmış. wooly'de çok hashrate olduğu için burayı kullanmamı tavsiye ettiler.